RX 580 vs RX6400

RX 580'de Param Güvende kabul etmedi satıcı, önceden parayı göndermemi istedi. Ben de göndermeme ihtimalini düşünüp davalarla uğraşmamak istediğim için RX 6400 aldım bakalım nasıl çıkacak hiç tatmin etmezse iade ederiz artık 😃

RX 580'de Param Güvende kabul etmedi satıcı, önceden parayı göndermemi istedi. Ben de göndermeme ihtimalini düşünüp davalarla uğraşmamak istediğim için RX 6400 aldım bakalım nasıl çıkacak hiç tatmin etmezse iade ederiz artık 😃

Hayırlı olsun. RX 580'e göre oyun anlamında aşırı bir FPS farkı yok memnun eder umarım sizi.

Hayırlı olsun. RX 580'e göre oyun anlamında aşırı bir FPS farkı yok memnun eder umarım sizi.
Keşke aşırı bir FPS farkı olmasaydı ama PCIe 3.0 arabiriminde kullanacağım için %30 - %50 arası fark var bu daha hayırlı oldu belki de deneyip göreceğiz 😃, bir de RX 580 kesinlikle darboğaz yapacaktı bu yaparsa çok düşük yapacaktır tahminen.

Keşke aşırı bir FPS farkı olmasaydı ama PCI-e 3.0 arabiriminde kullanacağım için %30 - %50 arası fark var bu daha hayırlı oldu belki de deneyip göreceğiz 😃, bir de RX 580 kesinlikle darboğaz yapacaktı bu yaparsa çok düşük yapacaktır tahminen.

Darboğaz sıkıntı değil R3 1200 AF+ RTX 3060'li sistemim var hem darboğazın kralını yaşıyor hem de ekran kartı kasanın dizaynı yüzünden soğumuyor bütün oyunları 60FPS'e sabitledim bana yetiyor. 😄

Keşke aşırı bir FPS farkı olmasaydı ama PCI-e 3.0 arabiriminde kullanacağım için %30 - %50 arası fark var bu daha hayırlı oldu belki de deneyip göreceğiz 😃, bir de RX 580 kesinlikle darboğaz yapacaktı bu yaparsa çok düşük yapacaktır tahminen.

Merhaba bende bu ekran kartını almayı düşünüyorum memnun musunuz?

Bir de sistemim R5 3400G 2x8 RAM Valorant'ta kaç FPS alırım.

Bir de sistemim R5 3400G 2x8 RAM Valorant'ta kaç FPS alırım.
Ekran kartından çok memnunum 55 dereceyi geçmiyor kasamda sıfır fan olmasına rağmen. (Fan var fakat çalıştırmıyorum.) Video, film izlerken fanı çalışmıyor bile, Valorant'ta 150-200 FPS arası alırsınız en yüksek ayarlarda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı