RX 580 yükte 83 derece normal mi?

@İbrahim Türkyılmaz
Minicik azalıyor diye biliyorum. Bunun karşılığında kartın daha serin olup daha az para yakıyor. Bilgi sahibi birisi açıklasa daha iyi olur.

NFS Payback oyununda. Kusura bakmayın mesajınızı görmemişim.

Amd radeon üzerinden fan ayarı yapın mastergel maker macun yeniledim pedleri arctic marka aldım yine 80 derece gördüm en son fan ayarından sonra 65 derece üzerine çıkmıyor bendeki kart ve gayet sessiz.

Dosya Ekleri

• 20200605_190033.jpg
    2,5 MB · Görüntüleme: 87
AMD Radeon üzerinden fan ayarı yapın mastergel maker macun yeniledim pedleri Arctic marka aldım yine 80 derece gördüm en son fan ayarından sonra 65 derece üzerine çıkmıyor bendeki kart.

Fan ayarınızın derecelerin verme imkanınız var mı? Yani kaç derecede % kaçı çalışmalı.

NFS Payback oyununda. Kusura bakmayın mesajınızı görmemişim.
Kasa marka modeliniz nedir? Toplamda 3 adet fan var demişsin, fanların yönü hakkında doğru olduğuna emin misin? Zira fanlar yanlış yöne olursa sıcaklığı dışarı atamaz. Yönleri konusunda kasa marka modeli Google'a yazarsan çıkar hazır geldiyse doğrudur.

x
Fan ayarınızın derecelerin verme imkanınız var mı? Yani kaç derecede % kaçı çalışmalı.

Buyrun hocam buda 3. apex maçımla çektiğim ekran görüntüsü 79 derece rahat görüyordum. İşlemci 3600 4.2 1.25v

Dosya Ekleri

• Resim1.png
    500,2 KB · Görüntüleme: 81
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…