RX 580 yükte 83 derece normal mi?

Dostum yazdığım mesaja tam olarak yanıt vermemişsin, lütfen es geçmeden daha açık bir şekilde yazar mısın?

83 dereceye sistemin ekran kartını test ederken mi ulaşıyorsun yoksa oyun oynarken mi?
MSI Afterburner programı yükleyip, oyun içi değerleri buraya atar mısın?

NFS Payback oyununda. Kusura bakmayın mesajınızı görmemişim.

Amd radeon üzerinden fan ayarı yapın mastergel maker macun yeniledim pedleri arctic marka aldım yine 80 derece gördüm en son fan ayarından sonra 65 derece üzerine çıkmıyor bendeki kart ve gayet sessiz.

Dosya Ekleri

• 20200605_190033.jpg
    20200605_190033.jpg
    2,5 MB · Görüntüleme: 87
NFS Payback oyununda. Kusura bakmayın mesajınızı görmemişim.
Kasa marka modeliniz nedir? Toplamda 3 adet fan var demişsin, fanların yönü hakkında doğru olduğuna emin misin? Zira fanlar yanlış yöne olursa sıcaklığı dışarı atamaz. Yönleri konusunda kasa marka modeli Google'a yazarsan çıkar hazır geldiyse doğrudur.

x
Fan ayarınızın derecelerin verme imkanınız var mı? Yani kaç derecede % kaçı çalışmalı.

Buyrun hocam buda 3. apex maçımla çektiğim ekran görüntüsü 79 derece rahat görüyordum. İşlemci 3600 4.2 1.25v

Dosya Ekleri

• Resim1.png
    Resim1.png
    500,2 KB · Görüntüleme: 81
Son düzenleme:
Hocam 85 uzeri zararli diyebiliyorum.
Yanlis biliyorsam lutfen duzeltin.

Konu bu kartın aşırı ısınması. Aynı GPU, daha basit soğutma yapısıyla bile bu değerleri görmemiştim. Sıcaklık hususunda da eski model TUF'lar da çok acayip şeyler oluyordu 😅

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı