RX 580'den RTX 2060 Super'e geçmek

Makaleler
4
Yer
Mersin
  • Ryzen 5 3600
  • Asus TUF B450-Pro Gaming
  • Corsair Vengeance LPX 2x8 GB 3200 MHz
  • Samsung LS25HG50FQMXUF 144Hz FreeSync
Sistemde Sapphire RX 580 Pulse 8 GB ekran kartı vardır. Yıllardır AMD kart kullanmaktayım ve bu sefer de Nvidia'ya yönelmek istedim. Yaza doğru almayı düşündüğüm kart Galax 2060 Super

Genelde FPS oynarım. Şu an The Outer Worlds oynamaktayım ve oyun sırasında rahatsız etmeyen hafiften kasmalar oluyor. Galax 2060 Super versus.com'da kullanmakta olduğum kartla kıyaslayınca açık ara üstünlük elde ediyor. Kartın fiyatı verebileceğim sınır ücrettir. Alacağım zamana kadar da düşüş olur diye hesap ediyorum. Üzerine 500 koy şunu al muhabbetleri de ilgimi çekmiyor. Bu sisteme bu denli bir yükseltme gerekli midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
2060S den ziyade yaz ayı indirimlerinde 2070 bile yakalayabilirsin belki o fiyatlara..

Alma sakın şimdi, yoksa 3 ay içinde pişman olabilirsin. Ampere bu yıl çıkacak, alırsan pişman olursun. RTX 3050 6GB, RTX 3060 8GB/12GB, RTX 3070 16GB, RTX 3080 20GB çıkacak büyük ihtimalle. Yapay zeka geliştiricisi RTX 30 serisi RTX 20 serisini %70 geçiyor dedi ama sonuçta siz karar verin.
Nvidia bu yıl koz oynayacak.

Edit: Yazın alacaksan yazın aç konuyu bence.

2060S den ziyade yaz ayı indirimlerinde 2070 bile yakalayabilirsin belki o fiyatlara..
İkisi arasında bin lira civarı fark var da o kadarlık da bir indirime girmez sanırım. Tabi girerse de işime gelir.
Yeni serinin işime gelir tek yanı önceki serinin fiyatını kırmak olur sanırım. Zira bahsettiğin kartlar 3000 lira üzerinde çıkacaktır ve ben de limitimi belirtmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…