RX 580'i besleyecek CPU önerisi

Bütçe
2000-2500
Sıfır olarak Ryzen 5 1600 AF, 2. elde ise çok daha iyi şeyler bulunur. Tabii güvenmiyorsanız Ryzen 5 1600 AF de yeter ama daha iyi bir şey alırsanız ileride iyi olur. ayrıca hocam rica etsem o işlemcide LoL'ü Windows 11 de nasıl çalıştırdığınızı söyler misiniz? Yanlış hatırlamıyorsam Riot oyunları TPM'siz çalışmıyordu.

Bir şey yapmadım kurdum açtım sadece bir hata almadım.

İşlemci darboğaz yapmıyor mu arkadaşlar nasıl işlemciden yana sorun olmuyor?

i7 3770K eski olmasına rağmen çok güzel işlemci anakartım Z serisi olsa satmam o.c yaparım şu an zaten bir miktar o.c yaptım 4.2GHz de.
Forza Horizon 5 75 sabit alıyorum limiti açınca 80-90 arası oynuyor.
Evet işlemci kararını verdim i5 11400F alacağım ama LGA1200 anakart bulamadım F/P bir anakart varsa tavsiye eder misiniz?

i7 3770K eski olmasına rağmen çok güzel işlemci anakartım Z serisi olsa satmam o.c yaparım şu an zaten bir miktar o.c yaptım 4.2GHz de.
Forza Horizon 5 75 sabit alıyorum limiti açınca 80-90 arası oynuyor.
Dostum 400'e 500'e temiz anakart bulabilirsin.
Beni dinle 11400F al ben seni düşünüyorum ileride 3060 3070 gibi kartlara geçersen işlemci değiştirmene gerek kalmaz.
FPS oyunlarının hepsi işlemciye bakıyor ekran kartına değil işlemcin ne kadar yüksekse o kadar iyidir. CSGO akıcılığı işlemciden geçer BF5 akıcılığı işlemciden geçer Valorant akıcılığı işlemciden geçer.

Sizce ne kadar mantıklı?
Bir de bu açıdan bakın?
Sizce hangisi güçlü.
Bunu Ryzen fanı olarak yazıyorum.
kaçırılmayacak fırsat!

11400F mantıklı dostum.
Dostum 400'e 500'e temiz anakart bulabilirsin.
Beni dinle 11400F al ben seni düşünüyorum ileride 3060 3070 gibi kartlara geçersen işlemci değiştirmene gerek kalmaz.
FPS oyunlarının hepsi işlemciye bakıyor ekran kartına değil işlemcin ne kadar yüksekse o kadar iyidir. CS:GO akıcılığı işlemciden geçer BF5 akıcılığı işlemciden geçer Valorant akıcılığı işlemciden geçer.

Kararımı verdim zaten hocam 11400F alacağım çok güzel işlemciymiş 2.200 şu an vatan da Ryzen 5 5600X le kapışıyor neredeyse ucu ucuna.

11400F mantıklı dostum.
Kararımı verdim zaten hocam 11400F alacağım çok güzel işlemciymiş 2.200 şu an vatan da Ryzen 5 5600X le kapışıyor neredeyse ucu ucuna.
Aynen öyle hocam çok doğru bir karar hayırlı olsun.
Attığın HS olsun :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı