RX 580'i BIOS ile RX 480 Yapabilir miyim?

Daha fazla  
Sapphire RX 580 Nitro+ OC(Special Edition V1) ekran kartı satın aldım. Video convert (Video accelerated) desteği AMD RX 480 Ekran kartlarından itibaren kaldırılmış. Ekran kartımı yani RX 580'i RX 480 gibi göstermek istiyorum Xilisoft, Wondershare gibi video converterler (video accelerated) tanısın diye. Ya da ne yapmam lazım video accelerated desteğine kavuşmak için?

Resim : Xilisoft Video Converter Ultimate'den örnek:

Xilisoft.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi de benzer mimariyi kullanıyor. Sadece güncellenmemiş bir yazılım ekran kartınızı desteklemiyor diye eski BIOS atmak aşırı mantıksız.

Handbrake kullanın. Donanımsal hızlandırma destekliyor.

HandBrake Documentation — Video Encoding Speed

Ya da kartınızı destekleyen başka güncel bir yazılım. Premiere de destekliyor ama daha kallavi.

İkisi de benzer mimariyi kullanıyor. Sadece güncellenmemiş bir yazılım ekran kartınızı desteklemiyor diye eski BIOS atmak aşırı mantıksız.

Handbrake kullanın. Donanımsal hızlandırma destekliyor.

HandBrake Documentation — Video Encoding Speed

Ya da kartınızı destekleyen başka güncel bir yazılım. Premiere de destekliyor ama daha kallavi.
HandBrake indirdim kurdum denedim ve daha bir çok şey hiç biri işe yaramadı
Handbrake.jpg

daha önce internet üzerinde yabancı sitelerdede translatelerin çevirdiği kadar anlamaya çalıştım
bu sorununuzu çözer dedikleri hiç bir çözüm işe yaramadı
ve ayrıca eğer bilgisayarda kullandığım cihazlardan biri işimi görmüyorsa güncel oluşunun
pek bir anlamı yok tek çözüm bios güncelleme gibi görünüyor baştan araştırmış olsaydım bütçemi zorlar bir Nvidia gtx 1060-1070-1080 bir şey alırdım
Saygılarımla
Mazur görün lütfen jeton geç düşüyor bende bazen

"Ya da kartınızı destekleyen başka güncel bir yazılım. Premiere de destekliyor ama daha kallavi. "
Premiere 'den kasıt Adobe Premiere mi?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı