Doqixd07 Hectopat Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 336 Çözümler 3 1 Ocak 2024 #1 RAM Patriot Viper RGB DDR4 32GB 3600Mhz SSD veya HDD modeli Samsung 970 EVO Plus Ekran kartı RX 580 8GB Anakart Gigabyte B550 Gaming X V2 İşlemci Ryzen 5 5600 Merhaba oyunu açarken aniden mavi ekran aldım. Minidump dosyasını paylaşıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Minidump dosyası @claus hocam mavi ekran konularında dolaşırken bu konuda bilgili olduğunuzu gördüm yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleme: 5 Ocak 2024
Merhaba oyunu açarken aniden mavi ekran aldım. Minidump dosyasını paylaşıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Minidump dosyası @claus hocam mavi ekran konularında dolaşırken bu konuda bilgili olduğunuzu gördüm yardımcı olabilir misiniz?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.199 Makaleler 60 Çözümler 807 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #2 BattleEye kaldır. Ekran kartını DDU ile sil ve güncel sürücüyü yükle. Ağ kartını güncelle. Corsair araçlarını sil. Bunları yap ve son durumu bildir. Artı 0 Eksi
BattleEye kaldır. Ekran kartını DDU ile sil ve güncel sürücüyü yükle. Ağ kartını güncelle. Corsair araçlarını sil. Bunları yap ve son durumu bildir.