Sistem oyun oynarken mavi ekran hatası verdi

İşletim sistemi
Windows 10
Anladım hocam o zaman ben size videosunu atayım

Bu video işinize yarar 🙂
bir sorum daha var hocam format atmadan önce bu yama dosyasına herhangi bir şey yapmam gerekiyor mu?

Anladım hocam o zaman ben size videosunu atayım.

Bu video işinize yarar 🙂

Sizi biraz soruya boğuyorum kusura bakmayın ama ben şimdi dosyalarımı saklayarak sıfırlarsam bu virüslü dosya da saklanmaya devam etmeyecek mi sürece hakim olmadığım için sorma gereği duyuyorum...

Son düzenleme:
Bence kökünden temizlemek iyi olabilir ama bu size kalmış. Eğer format atmak istemiyorsanız Kaspersky antivirüs programının 30 günlük ücretsiz deneme sürümünü alın detaylı arama yaptırın sonra tehdit olarak çıkan bütün uygulamaları silin.

Bence kökünden temizlemek iyi olabilir ama bu size kalmış. Eğer format atmak istemiyorsanız Kaspersky antivirüs programının 30 günlük ücretsiz deneme sürümünü alın detaylı arama yaptırın sonra tehdit olarak çıkan bütün uygulamaları silin.

Önemli dosyam yok pek oyun oynuyorum genelde zaten oyunları falan tekrar indirebilirim o sorun degıl de dosyaları saklayıp format atınca çözülüyorsa boşuna da silmek istemiyorum. Şimdi ben oyunu silip dosyaları saklayıp mı format atayım yoksa direkt kökten mi format atayım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı