RX 590 75 derece normal mi?

Nirvana.

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 1 ay önce Ryzen 5 2600 & RX 590 Nitro+'lı bir sistem topladım. PUBG'de düşük-orta grafiklerde (yükseğe alınca da fazla bir sıcaklık değişimi olmuyor) ekran kartı sıcaklığı 70-75 derece oluyor. Sizce bu durum normal midir? Aşağıdaki videoyu görene kadar bana normal geliyordu sıcaklıklar fakat sorun bende mi yoksa bu arkadaş mı bir şeylerle oynamış?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim RX 580 Gaming X 77 Dereceleri görüyor, custom fan curve ile. Kendi fan eğrisi çok kafa ütülüyor. 77 Derece benim için rahatsız edici bir değer değil, sonuçta kart işini yapıyor ısınacak birazcık. Tek fanlı model olsaydı 90 dereceye şükür ederdik. RX 590 Polaris mimarisinin gidebileceği son nokta olmasından ötürü hayli sıcak çalışıyor. Fakat, çok kaliteli bir macun ve devamlı toz temizliği ile 65 dereceye kadar düşmesi gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı