RX 590 Beklenmeli mi?

• Konuyu başlatan Iron
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 3.314

Iron

Kilopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Hepimizin bildiği üzere AMD RX 590 yolda geliyor. Şu an Amazon'da, HB vs. diğer birçok sitede RX serisi kartlar yılbaşına kadar stokları bitirmek için indirim yapmışlar. Açıkçası ben de bu indirimlerden faydalanmak istiyorum lakin RX 590'ı duyunca duraksadım. RX 580 8GB ve RX 570 8GB modelleri eski fiyatlarına göre şu an biraz da olsa makul seviyeye düştü. Mesela Amazon'da RX 570 8GB kargo ve vergi dahil 1300 TL'ye alınabiliyor (MSI ARMOR). Ülkemizde de RX 580 8GB Asus Dual 1500TL seviyesine kadar geldi. Belki de Kasım 23 Black Friday indirimlerinde daha da düşebilir. RX 590'ın 1060'dan yüksek 1070 az performansa sahip olması bekleniyor. RX 580 1080p yüsek Ultra seviyede kaç yıl daha ayakta kalabilir? RX 590 çıkınca tahmini fiyat ne olur? Herkesin görüşlerini beklemekteyim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende aynı düşünce içerisndeyim bi kısım ekonomist yılbaşına kadar 5 e kadar düşer diyor bazı ekonomistler ise daha da yükselir diyor açıkçası indirim varken RX 580 almak mantıklı bi hareket olabilir.Açıkçası elimizi çabuk tutabilirsek minigciler saldırmadan alma ihtimalimiz olabilir.

Bende aynı düşünce içerisndeyim bi kısım ekonomist yılbaşına kadar 5 e kadar düşer diyor bazı ekonomistler ise daha da yükselir diyor açıkçası indirim varken RX 580 almak mantıklı bi hareket olabilir.
Riske atmaktansa indirimde RX580 almak daha mantıklı bana kalırsa. Sonuçta güçlü bir kart ve geleceği var.

Merakla bu Black Friday indirimini bekliyorum. Geçen senekinden iyi faydalanmıştım şu an 1500 TL olan RX 580 Dual 8GB daha da düşerse hemen satın alacağım. Ama aynı kalırsa RX 590'ı bekleyip riske gireceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepimizin bildiği üzere AMD RX 590 yolda geliyor. Şu an Amazon'da, HB vs. diğer birçok sitede RX serisi kartlar yılbaşına kadar stokları bitirmek için indirim yapmışlar. Açıkçası ben de bu indirimlerden faydalanmak istiyorum lakin RX 590'ı duyunca duraksadım. RX 580 8GB ve RX 570 8GB modelleri eski fiyatlarına göre şu an biraz da olsa makul seviyeye düştü. Mesela Amazon'da RX 570 8GB kargo ve vergi dahil 1300 TL'ye alınabiliyor (MSI ARMOR). Ülkemizde de RX 580 8GB Asus Dual 1500TL seviyesine kadar geldi. Belki de Kasım 23 Black Friday indirimlerinde daha da düşebilir. RX 590'ın 1060'dan yüksek 1070 az performansa sahip olması bekleniyor. RX 580 1080p yüsek Ultra seviyede kaç yıl daha ayakta kalabilir? RX 590 çıkınca tahmini fiyat ne olur? Herkesin görüşlerini beklemekteyim. Teşekkürler.
Bende böyle bir konu açacaktım. Benden önce davranmışsın. Samimiyetimle söylüyorum daha dün RX 570 almaya gittim. RX 590 haberini duyunca vazgeçtim son anda. 1060 ve 1070 arası bir performans sergileyeceği konuşuluyor. Ama diğer arkadaşların da dediği gibi 2000 liradan aşağı bir fiyatla çıkacağını düşünmüyorum. RX 580 den daha performanslı olacak dolayısıyla ömrü de daha uzun olacaktır kartın. Ben bekleyip RX 590 alacağım.

Aynı fikirdeyiz.Ancak yukarıda arkadaşında yazdığı gibi mining yapanların saldırısına uğrarsa fiyatı epey yükselecektir.Bende bekleyip RX 590'ın fiyatını ve performansını gördükten sonra ikisinden birini alacağım.Kasım'ın ikinci haftası çıkacağına dair yazı okudum doğru'mu ?

Mining sektörünün balonu patladı, yavaştan sönüyor. RX 590 çıkacaksa eğer RTX serisine karşı F/P ürünü olması için çıkacak. RX 580'den performanslı olacağı aşikar, RTX serisine kıyasyla hangi aralığa oturur, onu çıkmadan bilemeyiz.
Ben bekleyin derim ama bir gecede doların 40 kuruş arttığına şahit oldu bu gözler :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı