RX 590 Beklenmeli mi?

• Konuyu başlatan Iron
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 3.312
Ben hiçbir şekilde RX 590'ın RTX serisine rakip olarak piyasaya sürüleceğini düşünmüyorum.Vega'lar varken RX serisi RTX'e rakip olamaz.Ayrıca heryerde RX 590 için 1060'dan yüksek 1070'ten az performans vereceği yazmakta.Dolar konusunda haklısınız yarın sabah ne olacağını hiçbirimiz bilmiyoruz.

Aynı fikirdeyiz.Ancak yukarıda arkadaşında yazdığı gibi mining yapanların saldırısına uğrarsa fiyatı epey yükselecektir.Bende bekleyip RX 590'ın fiyatını ve performansını gördükten sonra ikisinden birini alacağım.Kasım'ın ikinci haftası çıkacağına dair yazı okudum doğru'mu ?
Donanım Haber kısa devre yayınında izledim. Orada Kasım ayı içerisinde çıkacağı tahmin edildi. Rx 590 RTX serisine rakip olmak için çıkmıyor diye düşünüyorum. Zira bu kartta Full HD ye oynayacak gibi. Biraz ayar kısarak 1440 p çözünürlükte akıcı bir deneyim elde ederiz.

Aynı fikirdeyiz.Yabancı bi sitede 15 Kasım'da çıkacağı fiyatı'nın ise 300 Dolar olacağı belirtilmiş.

Öyle ama normal 1060'ın fiyatı ülkemizde 2200-2600 arasıyken GDDR5X'li versiyonu tahmin bile edemiyorum.F/P olarak şuan AMD RX serisi tercih edilebilir durumda bence.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı