RX 590 Beklenmeli mi?

Ben hiçbir şekilde RX 590'ın RTX serisine rakip olarak piyasaya sürüleceğini düşünmüyorum.Vega'lar varken RX serisi RTX'e rakip olamaz.Ayrıca heryerde RX 590 için 1060'dan yüksek 1070'ten az performans vereceği yazmakta.Dolar konusunda haklısınız yarın sabah ne olacağını hiçbirimiz bilmiyoruz.

Donanım Haber kısa devre yayınında izledim. Orada Kasım ayı içerisinde çıkacağı tahmin edildi. Rx 590 RTX serisine rakip olmak için çıkmıyor diye düşünüyorum. Zira bu kartta Full HD ye oynayacak gibi. Biraz ayar kısarak 1440 p çözünürlükte akıcı bir deneyim elde ederiz.

Aynı fikirdeyiz.Yabancı bi sitede 15 Kasım'da çıkacağı fiyatı'nın ise 300 Dolar olacağı belirtilmiş.

Aynı fikirdeyiz.Yabancı bi sitede 15 Kasım'da çıkacağı fiyatı'nın ise 300 Dolar olacağı belirtilmiş.
Bu da kartın 2000 2500 lira arasında bir fiyata sahip olacağını gösteriyor.

NVIDIA 'da yine boş duruyor mu baksanıza 1060 6GB GDDR5X bellek ile yeniden piyasaya çıkıyor [emoji3] Sırf RX590 için kesin.

Öyle ama normal 1060'ın fiyatı ülkemizde 2200-2600 arasıyken GDDR5X'li versiyonu tahmin bile edemiyorum.F/P olarak şuan AMD RX serisi tercih edilebilir durumda bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…