Clash Royale'de 11 seviye kuleye sahip olan birisi var mı?

WosTidReis

Hectopat
Makaleler
1
Harbi delireceğim ya -300 yedim 11. seviyeyim ben rakip hep aynı golemli deste kullarak geliyor. Sabahtan beri ve hep 14,15. seviye kartlara sahip oyuncular hep kaybediyorum. Tavsiye verin. Ama istisnasız yemin ediyorum 2,3 gündür 11. seviye adam gelmedi benimle eş. Artık kaybetmekten bıktım yani 400 yiyeceğim neredeyse.

Not olarak: Bir maç daha atıyım dedim yine aynı şekilde golem li oduncu balon yapan tıpadıp aynı desteli adam attı ve yendi -430 ile kapattım oyunu sildim ve cidden öncekilerin aksine bir daha indirmeyi düşünmüyorum çok uzun bir süre çünkü katlanılamayacak bir stres yaşatıyor insana şu an cidden çok ağır küfürler etmek istiyorum. Hayır bot olduğuna yemin bile ederim çünkü klasik golem,barbar varili,oduncu,balon kullanıyor istisnasız hepsi ve hepsi de 12. seviye benim üstüm.

Son düzenleme:
Hocam kupanız nedir?
7000 olacaktım ne yazık ki 6550 oldum ve sildim uzunca bir süre indirmem. Çünkü bu kadar kısa bir sürede tıpatıp aynı desteye sahip tıpatıp aynı şekilde oynayan beni ctliyen 12. seviye adamların gelmesi imkansız. Bakın bugün 20 maç attıysam hepsi 12. seviyeydi. Hayır asıl sinirlendiğim şey adamlar hiç bir şey de atmıyor bildiğiniz npc gibi son dakika uzatmada kulelerin yıkılmasını bekliyorlar ben kart atmadığım sürece.

Furkan Arabacı'dan gördüğüm desteler, 9000 kupaya çıktım bunlarla bir nevi. Hep aynı desteyle ve peş peşe oynamayın.

Belki denemek istersiniz:

Screenshot_20251121_000542_Clash Royale.jpg

Screenshot_20251121_000536_Clash Royale.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı