RX 590 CS:GO Takılma Sorunu

yh57

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bugün CS:GO oynarken dikkatimi bir şey çekti. Rekabetçi modunda bilgisayar arada ani takılmalar yaşıyor ve sistemi alalı 1,5 ay oldu. Battlefield 1 de ise aynı sorunla karşılaşmıyorum fakat CS:GO'da FPS düşmüyor ama oyunda bir takılma hissi oluyor. MSI Afterburner ile gerekli sıcaklık kontrollerini yaptım. Ekran kartı 60-65 işlemci ise 55-60 arası sıcaklıktaydı. Sebebini bilen arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum.

İşlemci: Ryzen 5 2600

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarda SSD ve HDD var evet. Bilgisayarda virüs programı yok fakat Windows defender ile 1 2 saat önce tarama yapmıştım ve virüs çıkmamıştı. Ancak güvenemiyorum, yetersiz olduğunu söyleyenler var.

Görev yöneticisine baktığınızda fazladan çalışan birşey, olması gerekenden fazla kullanım var mı inceleyin. İçiniz rahat etmez ise kısa süreliğine virüs programı indirip tam tarama yapın. İşiniz bittiğinde virüs programını kaldırabilirsiniz. Onun dışında ping probleminiz, güncel olmayan ekran kartı driverınız olabilir. Steam üzerinden dosya doğrulama da yapmanız tavsiye ederim. CSGO oyun ayarlarından gelen ses ayarını kurcalayın. HRTF de ise değiştirip o şekilde deneyin.

Norton ile Tam tarama yapıp tekrar mesaj atacağım arkadaşlar. Mesajlar için teşekkürler

Norton ile yaptığım tarama sonucunda virüs bulunamadı. Umarım bulunması zor bir virüs bulaşmamıştır. Sorunun kaynağı hala belli değil ve yukarda belirttiğim gibi Sistemde hem HDD hem SSD var. Ayrıca Freesync monitör kullanıyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…