korelicocux Centipat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 104 21 Mayıs 2020 #1 Ekran Kartım takılıyor, oyunlar akıcı degil. PES 2020, PUBG'de takılma FPS düşüşü kasma sorunları yaşıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2020
Ekran Kartım takılıyor, oyunlar akıcı degil. PES 2020, PUBG'de takılma FPS düşüşü kasma sorunları yaşıyorum.
TheTrickesterGod Centipat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 460 Çözümler 5 21 Mayıs 2020 #2 korelicocux dedi: Ekran kartım takılıyor, oyunlar akıcı degil. PES 2020, PUBG'de takılma FPS düşüşü kasma sorunları yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Hangi markanın RX590'ı? Bir de oyun profillerini denediniz mi veya genel ayarlardan Radeon Boost? Artı 0 Eksi
korelicocux dedi: Ekran kartım takılıyor, oyunlar akıcı degil. PES 2020, PUBG'de takılma FPS düşüşü kasma sorunları yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Hangi markanın RX590'ı? Bir de oyun profillerini denediniz mi veya genel ayarlardan Radeon Boost?
KS KS korelicocux Centipat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 104 24 Mayıs 2020 #3 TheTrickesterGod dedi: Hangi markanın RX590'ı? Bir de oyun profillerini denediniz mi veya genel ayarlardan Radeon Boost? Genişletmek için tıkla... Sapphire RX 590 Nitro Artı 0 Eksi
TheTrickesterGod dedi: Hangi markanın RX590'ı? Bir de oyun profillerini denediniz mi veya genel ayarlardan Radeon Boost? Genişletmek için tıkla... Sapphire RX 590 Nitro
TheTrickesterGod Centipat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 460 Çözümler 5 24 Mayıs 2020 #4 korelicocux dedi: Sapphire RX 590 Nitro. Genişletmek için tıkla... Bende Sapphire RX 590 Nitro+ kullanıyorum herhangi bir sorun yok. Artı 0 Eksi
korelicocux dedi: Sapphire RX 590 Nitro. Genişletmek için tıkla... Bende Sapphire RX 590 Nitro+ kullanıyorum herhangi bir sorun yok.
KS KS korelicocux Centipat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 104 24 Mayıs 2020 #5 TheTrickesterGod dedi: Bende Sapphire RX 590 Nitro+ kullanıyorum herhangi bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Yüzey biçim optimizasyonu varmış ayarda ondan öyleymiş TheTrickesterGod dedi: Bende Sapphire RX 590 Nitro+ kullanıyorum herhangi bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... FurMark testin 82 FPS değil mi? Artı 0 Eksi
TheTrickesterGod dedi: Bende Sapphire RX 590 Nitro+ kullanıyorum herhangi bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Yüzey biçim optimizasyonu varmış ayarda ondan öyleymiş TheTrickesterGod dedi: Bende Sapphire RX 590 Nitro+ kullanıyorum herhangi bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... FurMark testin 82 FPS değil mi?
TheTrickesterGod Centipat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 460 Çözümler 5 24 Mayıs 2020 #6 korelicocux dedi: Yüzey biçim optimizasyonu varmış ayarda ondan öyleymiş. FurMark testin 82 FPS değil mi? Genişletmek için tıkla... Testlere sokmuyorum çünkü FPS ve sıcaklık değerlerinden çok memnunum. Artı 0 Eksi
korelicocux dedi: Yüzey biçim optimizasyonu varmış ayarda ondan öyleymiş. FurMark testin 82 FPS değil mi? Genişletmek için tıkla... Testlere sokmuyorum çünkü FPS ve sıcaklık değerlerinden çok memnunum.
KS KS korelicocux Centipat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 104 24 Mayıs 2020 #7 TheTrickesterGod dedi: Testlere sokmuyorum çünkü FPS ve sıcaklık değerlerinden çok memnunum. Genişletmek için tıkla... PUBG'de Ultra'da kasmazdı drop yiyorum Şimdi Artı 0 Eksi
TheTrickesterGod dedi: Testlere sokmuyorum çünkü FPS ve sıcaklık değerlerinden çok memnunum. Genişletmek için tıkla... PUBG'de Ultra'da kasmazdı drop yiyorum Şimdi