RX 590 hiçbir oyunu açmıyor

JactoR

Centipat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Selamlar. RX 590 ekran kartım var. Fakat en dandirik oyunu bile açamıyor. Örnek vermem gerekirse; Far Cry 3, Far Cry 2, Outlast, Garry's Mod vb.
Bu oyunları bile açmıyor. Darboğaz problemi vs. yok. Önceden her oyunu açıyordu. Yardım edebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam garantiye gönderdim. Hiçbir sıkıntı tespit etmediler. Arkadaşımın bilgisayarında daha önce denemiştim. Ondada açmıyordu. Fakat valoranta deneme amaçlı bugün girdim. Ve şöyle bir hata aldım;
Belki bir anlam ifade eder diye buraya bırakıyorum.
Hocam benim düşüncem sorunu açıkçası anlayamadım. Başka sistemde test ediyorsunuz ondada aynı problem varsa sorun ekran kartındadır diye düşünüyorum. Yazılımsal bir sorun olsa zaten format atmişsiniz. Gerekli çoğu işlemide denemişsiniz siz birdaha garantiyle konuşun derim. Hata çok birşey ifade etmiyor hocam genel bir hata.

Abooo desene iş çıktı :D
Dostum mantığını kullansan zaten başka bilgisayarda denemişsin sorun olduğundan emindin servis sorun yok dediğinde neden kartı kabul ettin orasida ayrı bir durum. Dicektin başka sisteme taktım denedim yazılımsal her yolu denedim. Kartta sorun var daha detaylı kontrol edin diye. Adamlar oyun açıp denememişlerdir kart görüntü veriyor mu ona bakmişlardir muhtemelen.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı