RX 590 için en ideal mining ayarları

Claymore's Dual Ethereum Miner.
Sizin ayarlarınızla yine de 110W harcıyor sistem bir azaltamadım gitti. Ama çok daha stabil ve yüksek şuan. 31.9 mh/s'e kadar çıktığı oluyor. Eskiden daha bir oynaktı ve maksimum ulaştığı değer daha düşüktü.

Voltage Editor'den de ayarladınız mı voltajı?

Evet ayarladım. Yine de 110w çekmesi garibime gitti. Ama kazım değeri stabil ve maksimumda diye dokunmak da istemiyorum açıkçası daha fazla. Bununla yetinicem gibi .

Her şeyi aynı yaptıktan sonra aynı kartla nasıl farklı değerler oluyor ilginç :d Çekirdek ve Bellek hızları da aynı ise nasıl daha fazla kazıyorsunuz, bi farklılık var gibi geldi ayarlarda bana bence.

Hocam bunun RX 580 versiyonunu da yapabilir misiniz?

RX 580 için internette bir sürü hazır ayar mevcut ve ben zaten RX 580 kullanamadığım için kendim deneyemem ayarları.

RX 590 için internette doğru düzgün ayar olmadığı için kendi ekran kartımla baya uğraşıp bir ayar buldum ve paylaştım.

Bende bulamadım ayar RX 580 için sizin elinizde varsa atabilir misiniz?

Hocam merhaba, RX590 kullanıyorum ancak MSI Afterburner ile +1 oynama bile yapsam bilgisayar kendine reset atıyor açılınca AMD driverden beklenmedik kapanma ayarlar eski haline getirildi diye uyarı alıyorum.
Şu an 160W 71 derece 24mh ile kazım yapıyor.
Sanırım tek sorunum over-underclock ayarlarında, bu sorunun üstesinden nasıl gelebilirim?

@Yekta Croft hocam var mı bir gelişme değerlerde. Son durum nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…