RX 590 için en iyi sürücü hangisidir?

Önce kolları sıvayıp neredeyse bütün çıkan sürücüleri denedim. Fakat hepsinde de bu lanet hataları aldım. Sonra Radeon ayarlarından Frekans Mhz, güç limiti ve undervolt (voltajı düşürme) işlemlerini yaptım. Bu yaptığım ayarları tek tek bütün sürücülerde denedim. 20.2.2 sürümünde hata almadım. Sonra 20.4.2 sürümü çıktığını gördüm. Korkarak yükledim ve yaptığım ayarları 20.4.2 sürümünde de uyguladım ve şimdilik hata almıyorum bakalım. Yani bu tarz hataların net bir çözümü olmadığı için bütün yöntemleri denemek gerekiyor.
Hocam ne kadar düşürdüğünüzü sorsam sizi çok mu uğraştırmış olurum?

Hocam ne kadar düşürdüğünüzü sorsam sizi çok mu uğraştırmış olurum?
Estağfurullah hocam ne uğraştırması. Beni AMD düşmanı ilan edenlere inat bu forumu sorun yaşayan insanlara yardımcı olmak amacıyla kullanıyorum. Öncelikle şunu açıklayayım. Önceki mesajımda da demiştim aynı ekran kartı aynı model kullansak dahi aynı sürücüde stabil değerler alamayabiliriz diye. Bu durum Radeon ayarları için de geçerli. Deneme yanılma yöntemi ile aldığınız hataları çözen ve stabil değerler aldığınız ayarları bulmanız lazım. Yani size tam olarak şu ayarı şu kadar düşüreceksiniz, o ayara şu değerleri vereceksiniz ve şu sürüm stabil onu kurun diyemiyorum maalesef.

Şu an sürücü kurmayı deniyorum ancak Windows uyarı veriyor"bilgisayarınıza uygun bir sürücü bulmak için lütfen yazılım yayıncısıyla iletişime geçin" diye bir mesaj var nasıl giderebilirim bunu?

Şu an sürücü kurmayı deniyorum ancak Windows uyarı veriyor"bilgisayarınıza uygun bir sürücü bulmak için lütfen yazılım yayıncısıyla iletişime geçin" diye bir mesaj var nasıl giderebilirim bunu?
DDU programı ile şu an yüklü olan sürücüyü kaldırıp, AMD kendi sitesinden RX 590 ekran kartına ait sürücüyü indirip kurmanız gerekli. Bunu yaptığınız halde mi o mesajı alıyorsunuz?

DDU programı ile şu an yüklü olan sürücüyü kaldırıp, AMD kendi sitesinden RX 590 ekran kartına ait sürücüyü indirip kurmanız gerekli. Bunu yaptığınız halde mi o mesajı alıyorsunuz?

Windows güvenlik duvarını devre dışı bıraktım ve sorun çözüldü, 20.1.3 WHQL sürüm olarak bunu kurdum.

Estağfurullah hocam ne uğraştırması. Beni AMD düşmanı ilan edenlere inat bu forumu sorun yaşayan insanlara yardımcı olmak amacıyla kullanıyorum. Öncelikle şunu açıklayayım. Önceki mesajımda da demiştim aynı ekran kartı aynı model kullansak dahi aynı sürücüde stabil değerler alamayabiliriz diye. Bu durum Radeon ayarları için de geçerli. Deneme yanılma yöntemi ile aldığınız hataları çözen ve stabil değerler aldığınız ayarları bulmanız lazım. Yani size tam olarak şu ayarı şu kadar düşüreceksiniz, o ayara şu değerleri vereceksiniz ve şu sürüm stabil onu kurun diyemiyorum maalesef.
Anladım. Teşekkür ederim. Kart elime geçince deneyeceğim hepsini.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı