RX 590 için monitör önerisi

Bu monitörü öneririm.
Eğer dersen ki 75Hz benim için az Recep Abi'min harika anlatımıyla öğrenip yapabileceğin monitör overclock rehberine bakabilirsin
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

4ms ile 1ms arasında insanın farkedebileceği bir fark vardır.
Bu fark hızlı oyunlarda çok farkedilir hale bile gelebilir ve monitörünüzün FreeSync olmasına dikkat edin en güzel F/P monitörlerinden birini kimsenin önermemesine şaşırdım.

Bu monitörü öneririm.
Eğer dersen ki 75Hz benim için az Recep Abi'min harika anlatımıyla öğrenip yapabileceğin monitör overclock rehberine bakabilirsin
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

21.5 inç çok küçük geliyor bana, 24 inç düşünüyordum fakat 27 inç ilgimi çekti. Hikaye tabanlı oyunları yüksek ayalarda oynamayı planlıyorum. Film, dizi izlerken de hoş olur diye düşünüyorum. Şimdilik buna karar verdim. Geceye doğru fikrim değişmez ise yarın kasayı, ekipmanları ve monitörü alacağım.

21.5 inç çok küçük geliyor bana, 24 inç düşünüyordum fakat 27 inç ilgimi çekti. Hikaye tabanlı oyunları yüksek ayalarda oynamayı planlıyorum. Film, dizi izlerken de hoş olur diye düşünüyorum. Şimdilik buna karar verdim. Geceye doğru fikrim değişmez ise yarın kasayı, ekipmanları ve monitörü alacağım.

Aynı monitörü almayı düşünüyorumda memnun musunuz? İnternette çok yorum bulamadım :(

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı