RX 590 için monitör önerisi

redwoodoriginal

Centipat
  • AMD Ryzen 5 2600X
  • Sapphire Nitro+ RX 590 8 GB
  • RAM 2x8 16 GB
  • Gigabyte B450 anakart
Arkadaşlar sistemim bu, şimdi benim derdim 75 Hz monitör mü almalıyım 144 mü? Araştırmalarıma göre bu sistemle oyunlarda 80 üstü 100 değerler gibi FPS'ler alabilirim. Ama okuduğum bazı başlıklarda ne kadar FPS alırsan al 75 Hz alırsan o performansı alamazsın gibi yorumlar gördüm. Şimdi ben ne yapmalıyım? Aldığım FPS performansını karşılaya bilecek bir monitör istiyorum eğer bu 144 Hz monitörle olur diyorsanız bana lütfen monitör önerin. Piyasada ve başlılarda o kadar çok farklı farklı monitör görüyorum ki aklım karıştı. Kullandıklarınızdan önerileriniz varsa lütfen benimle paylaşın.
Bütçem 1200 TL'ye kadar çıkaabilirim. Ve oynıyacağım oyunlar hem FPS oyunları CS:GO gibi Online oyunlar hem MOBA oyunlar hem de güncel diğer oyunlar. Yani her türlü oyun türünü oynayan biriyim ben.

144 alman mantıklı, sistemi güçlendirirsende işine yarar.
Ayrıca zaten FPS ve moba oyunları oynuyorsun, o sistemle +100 fps zaten alıcaksın o oyunlarda )
Ben de hala monitör arayışındayım ona bir yorum yapamıyorum maalesef...

144Hz alabilirsin aynı ekran kartına sahibiz işlemcim 1600 olmasına rağmen 100FPS üstü alabiliyorum 144Hz nin tadını alman içinde 100FPS üstü gerek zaten. PUBG'de ise orta ayarlarda 90'ın altına düşmüyor dual channel RAM'lerinde var 144 almasılısın monitör ha dedimi değişilebilen bir şey değil.

144Hz alabiliyorsan 144Hz alman işine gelir. Öneri olarakda samsungun veya ASUS'u önerebilirim.

valla 144 hz alıcam gibi ama binlerce model var . ve be npek anlamıyorum bu işlerden öneriniz var mı ?
Önce hangi panel alacağınıza karar verin ve boyutuna. 27" mi olsun 24" mü? Panel IPS VA TN?
FPS oyunları oynuyorsanız önerim VA'dan yana. Curved mi olsun düz mü?

öneriniz var mı acaba model marka 1200 tl enfazla

Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim 144 hz alıcam evet cevaplarda aradığım şey model önerisi
1200 tl bütçem var 24 inçden fazlasına gerek olmadığını düşünüyorum panel olarak da paneller hakkında bir bilgim yok dediğim özelkliklerde model önerebilirmisiniz dediğim gibi her oyunu oynarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…