RX 590 için monitör önerisi

Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim 144 hz alıcam evet cevaplarda aradığım şey model önerisi
1200 tl bütçem var 24 inçden fazlasına gerek olmadığını düşünüyorum panel olarak da paneller hakkında bir bilgim yok dediğim özelkliklerde model önerebilirmisiniz dediğim gibi her oyunu oynarım

şu an sıcak baktığım monitör bu. siz bunu mu kullanıyorsunuz. ? kullanıyorsanız bi sıkıntısını gördünüzmü yani şöyle olmasa daha güzel olurdu dediğiniz bi özelliği
Kullanmıyorum ama kullanan bir arkadaşım var onun bilgisayarından 1 el CS:GO girdim monitör cidden çok güzel. En büyük özelliğide bence her açıdan net bir şekilde oyun oynamak monitöre yan bak oyunu oynarsın o derece.

Bende r52600 rx590 nitro SE var 8gb ram pubg lite ultra 160-170fps zula yuksekte 180 fps bf1 bazi bolumlerde 80 bazılarinda 150 fps veriyor ultrada fifa 19 120-150 fps veriyor bence 144 hz almalısın

o sistemle neden normal pubg oynamıyorsunuz ??
Ben normalini sevmedim lite oynuyorum aralarında grafik farkı var ama ultrada oynadığımdan fark o kadar belli bile değil.
Dostum zevkine göre oynar insan demeki arkadaş Zula seviyor Zula oynuyor :) yani iyi bilgisayarı olan illa Pubg oynamak zorunda değil.
Aynen öyle cs beğenemedim nedense ondada hileliler çoğaldı zulayı beğendim.
24g2u ben kullanıyorum tam f/p monitörü ips olması 144hz olması. Nerdeyse 1 ay önce 999tl satıldı.

Son düzenleme:
Ben normalini sevmedim lite oynuyorum aralarında grafik farkı var ama ultrada oynadığımdan fark o kadar belli bile değil.

Aynen öyle cs beğenemedim nedense ondada hileliler çoğaldı zulayı beğendim.
24g2u ben kullanıyorum tam f/p monitörü ips olması 144hz olması. Nerdeyse 1 ay önce 999tl satıldı.
bende bu monitörü alacağım gibi duruyor şu an aklımda düşündüğüm başka model yok şu an

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı