Arkadaşlar bu ekran kartı için sıcaklığı, fan hızlarını, ekran kartının % kaç oranda çalıştığını kontrol etmek için bir program söyler misiniz bana? Oyun içinde de gözükmesini istiyorum arayüz gibi. Önceden NVIDIA varken GPU Tweak ile hallediyordum.
Herhangi bir çakışma yaşanmaz değil mi bir yerde okumuştum da.MSI Afterburner kullanabilirsiniz;
![]()
MSI Afterburner FPS Gösterme Rehberi
MSI AfterBurner yazılımı ile oyun içi FPS, ekran kartı sıcaklıÄı, iÅlemci ve bellek kullanımı deÄerlerini gerçek zamanlı olarak gözlemleyebilirsiniz. PCwww.technopat.net
Trixx ile aynı anda kullanırken sorun olabiliyor hatta genelde oluyor o yüzden Trixx açıkken kullanamı önermiyorum, Trixx i kapatarak kullanabilirsin.Herhangi bir çakışma yaşanmaz değil mi bir yerde okumuştum da.
Trixx programı da msi afterburner gibi sanırım. Bende o yüklü değil direk msi yüklüyorum bir sıkıntı olmaz sanırım.Trixx ile aynı anda kullanırken sorun olabiliyor hatta genelde oluyor o yüzden Trixx açıkken kullanamı önermiyorum, Trixx i kapatarak kullanabilirsin.
Benzer programlar Afterburner daha kapsamlı siz Afterburner yükleyin bir sorun olmaz.Trixx programı da msi afterburner gibi sanırım. Bende o yüklü değil direk msi yüklüyorum bir sıkıntı olmaz sanırım.
Benzer programlar Afterburner daha kapsamlı siz Afterburner yükleyin bir sorun olmaz.
Evet kurmalısınız.Rivatuner de kurmalı mıyım? Afterburner yüklerken setup içerisinde soruyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.