RX 590 ile 2060 takas edilmeli mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kartı alıp gerekli testleri yapar, sıcaklık değerlerini kontrol ederseniz hiçbir sıkıntı olmaz. YouTube bu tarz videolar ile dolu. Örneğin sanırım Palit firması mining yapılan kartların her yıl %10 benzeri bir performans kaybı olduğunu iddia etmişti. Linus tech kanalı ise birkaç farklı sıfır kart vs mining kartı kıyaslayarak bu algının yanlış olduğunu gösterdi. Bana göre kartta anormal bir ısınma sorunu yoksa kolay kolay sıkıntı çıkaracağını zannetmem. Performans olarak ise DLSS ile birlikte aradaki performans farkı daha da artıyor. Karar tabii ki de sizin.

Güç tüketimi derken, RX590 50-60 watt daha fazla harcıyor?

Güç tüketimi derken, RX590 50-60 watt daha fazla harcıyor?
Her iki kartı da mining için kullandım, 2060 31 mhs 95 watt, 590 bios mod ile 33 mhs 80 watt ile çalışıyor. TDP'ye bakıp yazmadınız umarım. @The Theseus komik olan nedir anlayamadım. Youtube üzerinde arama yapma kabiliyetiniz varsa yazdığım değerlerin doğruluğunu saptayabilirsiniz.

Yok hocam sizin arkadaşa yazdığınız komik geldi Haklısınız ben olsam ben de değiştirirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…