RX 590 ile Valorant düşük FPS veriyor

Arkadaşlar, R5 2600 işlemci ve RX590 ekran kartımda Valorant oynarken FPS 110-130 arasında dolaşıyor ve bazen 75-95 arasına düşüyor.
Monitör değişince bu sorunu fark ettim. Eskiden 75 Hz sabitti ancak şu an 165 Hz'yi asla görmüyorum.
FPS arttırma yöntemi var mıdır?
Ayarlar en düşükte.
Ve bu FPS'ler normal mi?

Arkadaşlar, R5 2600 işlemci ve RX590 ekran kartımda Valorant oynarken FPS 110-130 arasında dolaşıyor ve bazen 75-95 arasına düşüyor.
Monitör değişince bu sorunu fark ettim. Eskiden 75 Hz sabitti ancak şu an 165 Hz'yi asla görmüyorum.
Ayarlar en düşükte.
Ve bu FPS'ler normal mi?

Bende RX 570 var 200 FPS civarı oynuyorum normal değil.

Ayarlar en düşükte.
Ve bu FPS'ler normal mi?
Isınıyor mu diye kontrol edin.

Isınma çok önemli bu konularda. Mining virüsü gibi etkenler çok fazla etkiliyor. Eğer ısınma sorunu yoksa bir AV ile taratın. En son güncel sürüme getirin ekran kartını.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı