RX 590 kaç TL'ye satılmalı?

Arkadaşlar elimdeki ekran kartını 7000 TL'ye satmak istiyorum. İlanda ekran kartının sorunsuz olduğundan, kutusunun ve garantisinin olmadığından ve bütün özelliklerinden, aldığı FPS'lerden bahsettim.
7000 TL yazdığımda herkes pazarlık istiyor ve 5500-6000 TL'ye bırakmamı istiyor ama benim ihtiyacım olan 7000 TL'yi karşılamıyor.
Fiyatı yüksek yazarsam da kimse ilanıma gelmiyor, nasıl yapacağımı anlamadım.
Biraz satış konusunda bilgi verir misiniz?

Arkadaşlar elimdeki ekran kartını 7000 TL'ye satmak istiyorum. İlanda ekran kartının sorunsuz olduğundan, kutusunun ve garantisinin olmadığından ve bütün özelliklerinden, aldığı FPS'lerden bahsettim.
7000 TL yazdığımda herkes pazarlık istiyor ve 5500-6000 TL'ye bırakmamı istiyor ama benim ihtiyacım olan 7000 TL'yi karşılamıyor.
Fiyatı yüksek yazarsam da kimse ilanıma gelmiyor, nasıl yapacağımı anlamadım.
Biraz satış konusunda bilgi verir misiniz?

6500 en az ederi herhangi bir sorunu yok ise 5500-6000 yazanlar ölücü boş ver onları.

İlana fiyat olarak 7500 yazın, pazarlık için yazarsalar maksimum 7000'e inebilirim yazın.
Acil para lazım o yüzden bu fiyata satıyorum, bu fiyata bulamazsınız falan yazarsanız zaten alacaklarını düşünüyorum.
İlandan 500 TL düştüğünüzde konuşan kişi iyi bir fiyat olduğunu düşünüp alma ihtimali daha yüksek olur.

Hocalarım moderasyon ekibi konu başlığını saçma sapan bir şey yapmış normalde konu başlığı doğru satıcı nasıl olmalı'ydı.

İlana fiyat olarak 7500 yazın, pazarlık için yazarsalar maksimum 7000'e inebilirim yazın. Başka bulamazsınız falan yazarsanız zaten alacaklarını düşünüyorum.
İlandan 500 TL düştüğünüzde konuşan kişi iyi bir fiyat olduğunu düşünüp alma ihtimali daha yüksek olur.

Bende böyle cevap bekliyordum teşekkürler hocam tamamen moderasyon ekibinin sorunu.

Kutusu garantisi olmayan 590'ı o fiyatlara satamazsınız. İstanbul için konuşuyorum 2019 aralıkta alınmış bir kart var mesela kutusu faturası vs duruyor 6200 yazmış satıcı, pazarlık olur diye de eklemiş. Dediğiniz rakamlar şu an için hayal. Kesinlikle satmak istiyorsanız 6500'den ilan açmanız lazım fakat o da zor. İstanbul için konuşuyorum dediğim gibi.

Kutusu garantisi olmayan 590'ı o fiyatlara satamazsınız. İstanbul için konuşuyorum 2019 Aralıkta alınmış bir kart var mesela kutusu faturası vs duruyor 6200 yazmış satıcı, pazarlık olur diye de eklemiş. Dediğiniz rakamlar şu an için hayal. Kesinlikle satmak istiyorsanız 6500'den ilan açmanız lazım fakat o da zor. İstanbul için konuşuyorum dediğim gibi.

Manisa'da RX570leri 5000-6000 TL civarında satıyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı