Ben de bu hafta aynı ikilemde kalıp GTX1650 super i satın aldım. 1 sene daha yeni bir ekran kartı olduğundan daha uzun süre güncelleme alacağını tahmin ediyorum. AMD her ne kadar çok başarılı işler yapmış olsa da NVDIA'ya göre çok daha fazla driver hatası ile ilgili yorum gördüm ve bu beni msi gtx 1650 super ventus xs almaya itti. Birkaç gün içerisinde kalan bileşenlerim de elime ulaşacak o zaman gerekli testleri yapıp daha detaylı fikir verebilirim
Tabii ki de 1650 Super Gaming X 1050 Ti gibi düşünebilirsin halen daha kullananlar var ama kim eski AMD kart kullanıyor az benim önerim NVIDIA tarafındadır RX 590 para etmez dostum hem eskidi RX 590.
Ben de bu hafta aynı ikilemde kalıp GTX1650 Super'i satın aldım. 1 sene daha yeni bir ekran kartı olduğundan daha uzun süre güncelleme alacağını tahmin ediyorum. AMD her ne kadar çok başarılı işler yapmış olsa da NVIDIA'ya göre çok daha fazla Driver hatası ile ilgili yorum gördüm ve bu beni MSI GTX 1650 Super Ventus XS almaya itti. Birkaç gün içerisinde kalan bileşenlerim de elime ulaşacak o zaman gerekli testleri yapıp daha detaylı fikir verebilirim.
Ben de bu hafta aynı ikilemde kalıp GTX1650 Super'i satın aldım. 1 sene daha yeni bir ekran kartı olduğundan daha uzun süre güncelleme alacağını tahmin ediyorum. AMD her ne kadar çok başarılı işler yapmış olsa da NVIDIA'ya göre çok daha fazla Driver hatası ile ilgili yorum gördüm ve bu beni MSI GTX 1650 Super Ventus XS almaya itti. Birkaç gün içerisinde kalan bileşenlerim de elime ulaşacak o zaman gerekli testleri yapıp daha detaylı fikir verebilirim
Tabii ki de 1650 Super Gaming X 1050 Ti gibi düşünebilirsin halen daha kullananlar var ama kim eski AMD kart kullanıyor az benim önerim NVIDIA tarafındadır RX 590 para etmez dostum hem eskidi RX 590.
MSI 1650 Super Gaming X kullanıyorum. Memnunum bir problem olmadı İncehesap gaming gecesinden 1530 TL'ye aldım. Gerçek performansını sanırım hiç göremeyeceğim. i5 660 ile kullanıyorum buna rağmen GTA 5'te çoğunlukla 40 FPS üstü alıyorum.
1572 liraya satın aldım n11.com üzerinden. Benim satıcımda ürün tükenmiş maalesef ama yine benzer fiyata bulunabilir. MSI GTX 1650 Super Ventus Xs OC 4GB modelin tam adı. Bu arada bu kart daha yeni olmasına rağmen gariba rx590 dan daha ucuz
Şöyle ki nvidianın birçok teknolojisi var fakat kas gücünde amd daha güçlü bu iki kıyaslamada fakat örneğin nvidianın oyunlarındaki birçok ayarını açabilirsin, driver sorunu yaşamassın vesaire vesaire