RX 590 mı GTX 1650 Super Gaming X mi?

Ben de bu hafta aynı ikilemde kalıp GTX1650 super i satın aldım. 1 sene daha yeni bir ekran kartı olduğundan daha uzun süre güncelleme alacağını tahmin ediyorum. AMD her ne kadar çok başarılı işler yapmış olsa da NVDIA'ya göre çok daha fazla driver hatası ile ilgili yorum gördüm ve bu beni msi gtx 1650 super ventus xs almaya itti. Birkaç gün içerisinde kalan bileşenlerim de elime ulaşacak o zaman gerekli testleri yapıp daha detaylı fikir verebilirim

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bence 1650Super Gaming X almalısın RX590 hem eski hem fazla güç çekiyor hem de yazılımsal olarak sıkıntı çıkarabilir

Tabii ki de 1650 Super Gaming X 1050 Ti gibi düşünebilirsin halen daha kullananlar var ama kim eski AMD kart kullanıyor az benim önerim NVIDIA tarafındadır RX 590 para etmez dostum :D hem eskidi RX 590.
Ben de bu hafta aynı ikilemde kalıp GTX1650 Super'i satın aldım. 1 sene daha yeni bir ekran kartı olduğundan daha uzun süre güncelleme alacağını tahmin ediyorum. AMD her ne kadar çok başarılı işler yapmış olsa da NVIDIA'ya göre çok daha fazla Driver hatası ile ilgili yorum gördüm ve bu beni MSI GTX 1650 Super Ventus XS almaya itti. Birkaç gün içerisinde kalan bileşenlerim de elime ulaşacak o zaman gerekli testleri yapıp daha detaylı fikir verebilirim.

Çok haklısınız.

Ben de bu hafta aynı ikilemde kalıp GTX1650 Super'i satın aldım. 1 sene daha yeni bir ekran kartı olduğundan daha uzun süre güncelleme alacağını tahmin ediyorum. AMD her ne kadar çok başarılı işler yapmış olsa da NVIDIA'ya göre çok daha fazla Driver hatası ile ilgili yorum gördüm ve bu beni MSI GTX 1650 Super Ventus XS almaya itti. Birkaç gün içerisinde kalan bileşenlerim de elime ulaşacak o zaman gerekli testleri yapıp daha detaylı fikir verebilirim

Kaça aldın hocam
Tabii ki de 1650 Super Gaming X 1050 Ti gibi düşünebilirsin halen daha kullananlar var ama kim eski AMD kart kullanıyor az benim önerim NVIDIA tarafındadır RX 590 para etmez dostum :D hem eskidi RX 590.

Çok haklısınız.
1050ti örneği iyiydi :D

MSI 1650 Super Gaming X kullanıyorum. Memnunum bir problem olmadı İncehesap gaming gecesinden 1530 TL'ye aldım. Gerçek performansını sanırım hiç göremeyeceğim. i5 660 ile kullanıyorum buna rağmen GTA 5'te çoğunlukla 40 FPS üstü alıyorum. :D :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı