İptal ettiğimde para hemen kartıma geri geliyor mu ?Sapphire Nitro+ modelini öneririm.
İptal ettiğimde para hemen kartıma geri geliyor mu ?Sapphire Nitro+ modelini öneririm.
Bence etmeyin. Birde o işlemlerle uğraşacaksınız. Birde İtopya geri iradeye baktığımda ambalajı açılmış, güvenlik barkodu yırtılmış ürünleri geri iade almıyor diye bir yazı okumuştum.İptal ettiğimde para hemen kartıma geri geliyor mu ?
Armor mu en iyi model? Giriş seviyesi soğutmaya sahip, sıcaklık sorunu olan bir model, alınmaz.En iyi RX 590
MSI AMD Radeon RX590 Armor OC 8GB 256Bit GDDR5 (DX12) PCI-E Fiyatı
MSI AMD Radeon RX590 Armor OC 8GB 256Bit GDDR5 (DX12) PCI-E en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
O konuda bir bilgim yok. Aldığınız yer ile iletişime geçin.İptal ettiğimde para hemen kartıma geri geliyor mu ?
Attığınız fiyatta monitor dahil 4500 TL mi?İptal talebi verdim. Nitro olan modeli alacağım.
Armor mu en iyi model? Giriş seviyesi soğutmaya sahip, sıcaklık sorunu olan bir model, alınmaz.
Daha önce ben de sipariş iptali yapmıştım İtopya'da ve 1 hafta sonra elime geçmişti.İptal talebi verdim. Nitro olan modeli alacağım. Siparişi yeni vermiştim henüz elime ulaşmadı zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.