RX 590 Oyunlarda Anlık Takılma Problemi

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

biraz daha iyileşti performans ama hala kasmalar var ara ara acaba walt ayarı yapmakmı lazım biostan
Bu mesajı okuyan birileri olucak ileride biliyorum.Benim gibi cahiller,Bilgisayarlardan anlamayanlar veya anlayıp yapamayanlar.Benim bilgisayarımın sıkıntısı psu'dan kaynaklı bir sorun.Benim sahip olduğum PSU 650 watt ama benim cahilliğim 650 watt yazıyor diye gerçekten 650 watt verdiğini zannetmiştim öyle birşey yokmuş 12v+ girişiyle amperi çarpacakmışız.Yani benim PSU'MUN amperi 46a bunu 12v+ ile çarpıcaz (12X46A=552 amper)Yani benim psu'um 552 watt besleyebiliyor.Ancak benim 690 watta ihtiyacım var yani arada 140 watt civarı bir açık oluyor. buda fps düşmelerine,ekranın kararmasına ve kasanın çalışır kalmasına, fps droplara, ısınmalara ve elektrik faturasının fazla gelmesine yol açıyor diye düşünüyorum.10 Yıldır leptop kullanan biriyim. daha yaşım küçük olduğu için bilinçsiz bir şekilde kullanmışım hiçbirşey öğrenmemişim bilgisayarla ilgili. daha çocuğum sizi rahatsız ettiysem kusura bakmayın.Elimden geldiğince bundan sonra sorunların çözümünü bulmaya ve yardım etmeye çalışıcam.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı