RX 590 oyunlarda crash sorunu

BayKush

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, RX 590 model ekran kartımda PUGB dayz gibi oyunlara girdiğimde donuyor görev yöneticisinden sonlandırmak zorunda kalıyorum oyunu, 4 5 dakika içerisinde donuyor. Warthunder'ı denedim az önce donma algılandı deyip crash verdi. Başka bir ekran kartını taktım sisteme 10 dakika oynadım herhangi bir crash almadım.

Sistem:
RX 590,
B450m S2H,
AMD Ryzen 5 3600,
XPG x2 8 gb RAM 3133 mhz,
Sistem SSD ye kurulu,
birde depo olarak HDD kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
RX 590'da bu olay var mı bilmiyorum ama sahte OEM olabilir ya da aldığınız yeri arayıp bilgi alabilirsiniz çözümü yoksa bıraz daha biriktirip yeni bir ekran kartı alabilirsiniz.

Sistem SSD'ye yüklü, LoL'de sorun olmuyor. DayZ PUBG ve warthunder oyunlarını denedim bunlarda bu sorunla karşılaştım.

Dediğim gibi aldığınız yere sorun yoksa 100 200 daha koyup (tam fıyat bılmıyorum tahmini) 2060 alabilirsiniz Aliexpress'ten ucuza aldıysanız 590'ı sahte OEM olabilir tam olarak bilmiyorum çözümü yoksa iade edin ve LoL Intel HD Graphics 3K bile çalışıyor.

Sinerji bilgisayardan aldımda nasıl iade edeceğim ki iade alırlar mı?

Bilmiyorum arayıp sormanızı tavsıye ederım bir de sorunu da soyleyın cozumunu bılıyorlardır belki.
Sinerji bilgisayardan aldımda nasıl iade edeceğim ki iade alırlar mı?

Zaten gordugume gore RX590 la oyunlarda sorun yaşayan çok kişi var iade almazlarsa yenısıyle degıstırırler belkı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı