RX 590 PUBG Mobile FPS düşmesi

İşletim sistemi
Windows 10

KeremCakırca

Hectopat
Daha fazla  
Herkeze selam.

PUBG Mobile oynarken çoğu alacağım maçları ani droplar sonucu hep kaybediyorum. Ne kadar ayar yaptıysam pek faydalı olmadı.

Bilgisayar bileşenleri:
  • AMD Ryzen 5 2600.
  • B450 GAMING Plus.
  • Sapphire Radeon RX590 Nitro+ SE
  • 2X Corsair 16 GB 3000MHz.
  • M.2 SSD : Samsung 970 Evo Plus 250 GB.
  • SSD: James Donkey 480GB.
  • HDD: Seagate Barracuda 1TB.
  • Xigmatek 700W 80+ Bronze.
  • Xigmatek Aurora 240 (sıvı soğutucu)
Oyun ayarları:

• Grafikler: HD.
  • Kare hızı: Aşırı.
  • Düzgünleştirme: Etkin.
  • Gölgeler: Etkin.
  • Grafikleri otomatik ayarla: Kapalı.
YouTube'da o kdar kişileri izledim onlarda gram takılma olmaz iken bu sistemde yapması canımı sıkmaya başladı. Video çekemiyorum takılmalar yüzünden sürekli ölüyorum Radeon ayarlarından da ayar çekmeme rağmen sıkıntı yaşıyorum. Diğer oyunlarda Overwatch, Battlefield 4, Grand theft Auto V bu oyunlarda hiçbir sıkıntı yaşamıyorum.

Dosya Ekleri

• 2.png
    5,7 KB · Görüntüleme: 56
  • 1.png
    9,2 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:
Emülator oyunları falan hiç oynamadım ama o emülatör de ki dropların tamamen emülatörden kaynaklı olduğunu düşüyorum. Bilgisayar da sorun yok bence.

Ama izlediğim videolarda adamlarda gram takılma olmuyor. Gösterdikleri ayarları yapmama rağmen takılma oluyor acaba göstermek istemedikleri bir ayarmı var?

Ama izlediğim videolarda adamlarda gram takılma olmuyor. Gösterdikleri ayarları yapmama rağmen takılma oluyor acaba göstermek istemedikleri bir ayarmı var?
Onları bilmiyorum fakat sosyal de bu emülatör ile ilgili böyle konular açılıyor. Bende kendimce emülatör de sorun olduğunu düşünüyorum. Göstermek istemedikleri bir ayar var mı bilmiyorum fakat kim neden böyle bir şey istesin ki?

Emülatör sorunu olabilir. Onun dışında hocam birde opengl ule deneyin mobil oyunlar opengl ile çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…