RX 590 R5 1600 Sistem Oyunlardan hata vermeden atıyor

Sheamus

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, oyunlardan hiçbir hata vermeden kendi kendine atıyor. Attığında genelde işlemci çok ısınmış, RAM kullanımı çok yüksek oluyor. Hangisi bunun sebebi olabilir?

Attığı oyunlar Battlefield 1 ve Rust şu anlık.
Sistemim
RX 590
R5 1600
8 GB RAM

Eskiden işlemcim bu kadar ısınmazdı geçen Battlefield 1 oynarken 84 dereceyi gördü neredeyse. Termal macunu falan daha yeni yenilendi. Kasa açıkken oynuyorum.

AMD kartlarda oluyor diye biliyorum bir tanıdıkta RX570 vardı oyundayken bir anda siyah ekran geliyormuş servise yolladı sorun yok diye göndermişler 2 hafta sonra düzelmiş kendiliğinden AMD kartların kronik sorunu.
Harbiden öyle RX 590 çok ilginç bir kart problemli 250 Watt mı ne güç cekiyordu yanlış hatırlamıyorsam.

AMD kartlarda oluyor diye biliyorum bir tanıdıkta RX570 vardı oyundayken bir anda siyah ekran geliyormuş servise yolladı sorun yok diye göndermişler 2 hafta sonra düzelmiş kendiliğinden AMD kartların kronik sorunu.
Harbiden öyle RX 590 çok ilginç bir kart problemli 250 Watt mı ne güç cekiyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Bende var RX 570 hiç öyle bir şey yok.
Arkadaşlar merhaba, oyunlardan hiçbir hata vermeden kendi kendine atıyor. Attığında genelde işlemci çok ısınmış, RAM kullanımı çok yüksek oluyor. Hangisi bunun sebebi olabilir?

Attığı oyunlar Battlefield 1 ve Rust şu anlık.
Sistemim.
RX 590.
R5 1600.
8 GB RAM.

Eskiden işlemcim bu kadar ısınmazdı geçen Battlefield 1 oynarken 84 dereceyi gördü neredeyse. Termal macunu falan daha yeni yenilendi. Kasa açıkken oynuyorum.

Bende aynı işlemci var. Bende Battlefield 1 oynadım ama bu kadar ısınmadı en fazla 60 derece işlemcinin fanını temizle ben temizlediğinde 10 derece düşmüştü.

Oyunlar orjinal mi? -
Driverlar kurulu mu? -
Bios update yapıldı mı? -
Oyunları açmak için gerekli programlar yüklendi mi ? - Redist, DirectX vs.
Oyunlar orjinal evet, Driverların hepsi güncel. DirectX falan herşey kurulu.

Kart zaten Allah'a emanet bir kart. Çok sıkıntılı. O oyun dışında başka bir oyunda da dener misin? Yine atarsa buraya yaz.
Witcher 3, AC gibi oyunlarda hiçbir sıkıntı çıkmadı.

Siyah ekran sorununu PSU değişmeden önce bende yaşıyordum. Şuan öyle bir sıkıntım olmadı hiç. Normal oyunları oynarken 100-200 watt arası güç çekiyor doğru. Şuan keşke almasaydım diyorum.

Bende aynı işlemci var. Bende Battlefield 1 oynadım ama bu kadar ısınmadı en fazla 60 derece işlemcinin fanını temizle ben temizlediğinde 10 derece düşmüştü.
Normal sistem boşta iken bile 50-60 derece arasında, fanı temizleyeceğim şimdi.

Oyunlar orijinal evet, Driver'ların hepsi güncel. DirectX falan her şey kurulu.

Witcher 3, AC gibi oyunlarda hiçbir sıkıntı çıkmadı.

Siyah ekran sorununu PSU değişmeden önce bende yaşıyordum. Şu an öyle bir sıkıntım olmadı hiç. Normal oyunları oynarken 100-200 Watt arası güç çekiyor doğru. Şu an keşke almasaydım diyorum.

Normal sistem boşta iken bile 50-60 derece arasında, fanı temizleyeceğim şimdi.

Bende boşta 40 derece.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı