RX 590 RDR Online performansı

Daha fazla  
Steam'den RDR Online almak istiyorum, sistemimin performansını merak ediyorum.
Özellikler:
Gigabyte RX 590 Gaming.
Ryzen 5 1600 AF.
2x8 GB 3000MHz RAM.
600W PSU.
Oyunun optimizasyon ve ekran bulanıklaşması gibi sorunları olduğunu duydum, bu sorunlar hala devam ediyor mu? Sistemimim sorunsuzca 60 FPS oynatır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'den RDR Online almak istiyorum, sistemimin performansını merak ediyorum.
Özellikler:
Gigabyte RX 590 Gaming.
Ryzen 5 1600 AF.
2x8 GB 3000MHz RAM.
600W PSU.
Oyunun optimizasyon ve ekran bulanıklaşması gibi sorunları olduğunu duydum, bu sorunlar hala devam ediyor mu? Sistemimim sorunsuzca 60 FPS oynatır mı?
Ben Rx 460 ile oynuyorum orta-high ayarda yaklaşık 40 fps alıyorum indir pişman olmazsın.

Ekran Kartın yeterli, en yüksekte olmasa da kendi bulabileceğin ayarlarda 50-60 FPS alabilirsin diye düşünüyorum.

RX 580 ile 60+ fps alınıyor. Ayarlar kendimce güzel gözüken ayarlar low ayarlar değil.

O kart Low ayarlarda bile 30FPS zor oynatır.
Online özel daha fazla FPS falan mi veriyor?
Alıp kendiniz oynamayı denediniz mi? Ben kendim 30'u çok rahat geçerek oynuyorum. Driver'dan da birkaç ayar yaptım görüntü de güzel gözüküyor. Ben 8 GB ramim olduğu için bazen drop yiyorum ama konu sahibinin yiyeceğini düşünmüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı