RX590 kullanıpta Wattman hatası ile karşılaşan daha görmedim iki modelde gayet iyidir ancak ROG Strix soğutma anlamında kesinlikle daha iyi. Bütçe belirtirseniz başka modellere yönlendirebilirim.ASUS RX590 ROG STRIX 8G GAMING 8GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS RX590 ROG STRIX 8G GAMING 8GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Sapphire RX590 NITRO+ SE 8GB GDD5 256Bit AMD Radeon DX12 RGB Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Sapphire RX590 NITRO+ SE 8GB GDD5 256Bit AMD Radeon DX12 RGB Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Recep abi cevaplarsa sevinirim. İlk önceliğim watmann hatası vermemesi. İkincisi ısınmaması.
TUF model ekran kartlarını ben kesinlikle önermiyorum hatta sadece ben değil forumdaki herkes önermiyor. Soğutma bloğu aşırı küçük, aynı şekilde fanlarda.ASUS TUF GeForce GTX1660Ti OC 6GB GDDR6 192Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS TUF GeForce GTX1660Ti OC 6GB GDDR6 192Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Yalnızda 200 TL farkla iki isteğinizde karşılanır üstelik çok daha yüksek performansla.
RX590 kullanıpta WattMan hatası ile karşılaşan daha görmedim iki modelde gayet iyidir ancak ROG STRIX soğutma anlamında kesinlikle daha iyi. Bütçe belirtirseniz başka modellere yönlendirebilirim.
TUF model ekran kartlarını ben kesinlikle önermiyorum hatta sadece ben değil forumdaki herkes önermiyor. Soğutma bloğu aşırı küçük, aynı şekilde fanlarda.
ASUS RX590 ROG STRIX 8G GAMING 8GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS RX590 ROG STRIX 8G GAMING 8GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Sapphire RX590 NITRO+ SE 8GB GDD5 256Bit AMD Radeon DX12 RGB Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Sapphire RX590 NITRO+ SE 8GB GDD5 256Bit AMD Radeon DX12 RGB Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Recep abi cevaplarsa sevinirim. İlk önceliğim watmann hatası vermemesi. İkincisi ısınmaması.