KreplinN
Kilopat
Hiç Wattman hatası almadım şuana kadar. 2. El almama rağmen.AMD RX 590 Wattman Hatası
Selamlar herkese. AMD Ryzen 5 2600 işlemcim ve AMD RX 590 ekran kartım var. Oyunlarda aniden donuyor ve tepki vermiyor. Mecbur reset atıyorum ve başlangıçta böyle bir uyarı geliyor. İşlemciye overclock yaptım. (3.4 GHz-3.8 GHz) sıcaklık değerleri gayet normal. Radeon ayarlarından WattMan...www.technopat.net
Sapphire RX 590 8GB Gold Edition Wattman Hatası Sorunu
Bu ekran kartını yeni aldım fakat aldığım güne lanet ediyorum. PC kendi kendine oyun ortasında kitlenip kalıyor, bir de açınca aşağıdaki attığım fotoğraflardaki gibi hata veriyor. Hiç bir şekilde çözemedim verdiği hatayı lütfen yardımcı olur musunuz? Alalı sadece 3 gün oldu.😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡www.technopat.net
AMD Global Wattman/ RX 590 freeze & crash
Okay, so I posted as comments in a few other forums saying how my PC would freeze and crash, due to the GPU shutting down; I would then have to hold down the power button to do a hard shut down and reboot. This usually happened during gameplay - more so with GPU intensive games - but it also...community.amd.com
AMD'nin bütün kartlarında Wattman hatası var.