RX 590 satılıp 1650S alınır mı?

Arkadaşlar 8 GB Gigabyte RX590'ım var çok fazla yazılım hatası sebebiyle cinnet geçirdim ve satmaya karar verdim. Kutusu yok ama garantisi 5 ay falan kaldı.
Sizce satıp 4 GB GTX 1650S alınır mı?
Sistemim: Ryzen 5 2600.
RX590 8 GB.
Gigabyte B450 S2H.
16 GB 3000 MHz RAM.
M.2 SSD.

Sizce alınır mı ve RX 590 kaç paraya satılır?

Ürün bu.

Arkadaşlar 8 GB Gigabyte RX590'ım var çok fazla yazılım hatası sebebiyle cinnet geçirdim ve satmaya karar verdim. Kutusu yok ama garantisi 5 ay falan kaldı.
RX590 8 GB.
Gigabyte B450 S2H.
16 GB 3000 MHz RAM.
M.2 SSD.

Ürün bu.

Hocam satarsanız 1660 aşağısına düşmeyin. RX 590 daha güçlü bir kart.

Bence RX590'ı satmamalısınız evet AMD kaynaklı yazılım hataları mevcut benimde AMD tabanlı bir sistemim vardı -şuan mining için kullanıyorum.- onda da yazılım hataları mevcuttu WHQL sürücü yüklediğimde çözülüyordu.

Arkadaşlar kartta coil whine çıktı.
Ayrıca oyunlarda 80 dereceden bıktım arkadaşımda GTX 1650S var aynı oyunda 65 derece alıyor
Performans düşüşü umrumda değil uzaya gitmiyorum oyunları kafama takmadan oynamak istiyorum.
Gerekirse bütün bilgisayarı satıp tekrardan yeni bir tane toplayacağım.

Arkadaşlar kartta coil whine çıktı.
Ayrıca oyunlarda 80 dereceden bıktım arkadaşımda GTX 1650S var aynı oyunda 65 derece alıyor
Performans düşüşü umrumda değil uzaya gitmiyorum oyunları kafama takmadan oynamak istiyorum.
Gerekirse bütün bilgisayarı satıp tekrardan yeni bir tane toplayacağım.
Zaten RX 590 bayağı eder isterseniz sisteminizi satıp iyi bir tane alabilirsiniz dediğiniz gibi.

XFX RX 590 kullanıcısı olarak sizi çok iyi anlıyorum. Özellikle WattMan ve siyah ekran hatasından dolayı ekran kartını kırma noktasına bile gelmiştim. Satmaya da niyetlenmiştim ama bir türlü vakit bulup satamadım. Sonrasında da bu hataları şimdilik çözdüm diyebilirim. Ama yine de her bilgisayarı açtığım vakit inşallah hata vermez diyerek açıyorum. Yani performans açısından fark olabilir doğru fakat bu hatalardan dolayı oyun oynanmıyor bile zaten. Böyle bir niyetiniz varsa ve sizde istiyorsanız neden olmasın.

RX590 8 GB.
Gigabyte B450 S2H.
16 GB 3000 MHz RAM.
M.2 SSD.

Ürün bu.

RX 590 daha iyi ama kronik sorunlar açısından GTX1650 daha iyi bence satma.
XFX RX 590 kullanıcısı olarak sizi çok iyi anlıyorum. Özellikle WattMan ve siyah ekran hatasından dolayı ekran kartını kırma noktasına bile gelmiştim. Satmaya da niyetlenmiştim ama bir türlü vakit bulup satamadım. Sonrasında da bu hataları şimdilik çözdüm diyebilirim. Ama yine de her bilgisayarı açtığım vakit inşallah hata vermez diyerek açıyorum. Yani performans açısından fark olabilir doğru fakat bu hatalardan dolayı oyun oynanmıyor bile zaten. Böyle bir niyetiniz varsa ve sizde istiyorsanız neden olmasın.
Wattman benide bitirdi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı