RX 590 satılıp 1650S alınır mı?

@Fodenist Hocam özellikle yaşadığınız bölgedeki ilanlar ile karşılaştırıp sonrasında yine başka şehirlerdeki ilanlar ile karşılaştırıp ona göre fiyat biçebilirsiniz diye düşünüyorum. Bence en az 4500TL'den satabilirsiniz. Biraz daha yüksek fiyattan koyup pazarlık payı da yapabilirsiniz.

Dediğiniz kart 7500 TL'den başlıyor.
Ayrıca RX590'ı kaç liradan satabilirim kutusu yok
Garantisi duruyor 5 ayı falan kaldı.
İyi denk getirirseniz, 5k'ya satabilirsiniz.

20 gün kadar önce 5.100TL'ye MSI GamingX 1660Super ekran kartı aldım sıfır. Yalnız Amerika Amazon'dan alınma, jelatini üzerindeydi. Ondan 1 ay kadar önce de Asus ROG Strix 1660Super aldım 5K'ya aynı şekilde. 2. el sitelerini iyi takip edip denk getirebilirsiniz. Biraz takip etmek gerekiyor.

@Fodenist hocam özellikle yaşadığınız bölgedeki ilanlar ile karşılaştırıp sonrasında yine başka şehirlerdeki ilanlar ile karşılaştırıp ona göre fiyat biçebilirsiniz diye düşünüyorum. Bence en az 4500TL'den satabilirsiniz. Biraz daha yüksek fiyattan koyup pazarlık payı da yapabilirsiniz.

Peki bilgisayarı direkt olarak satsam sistemi belirtmiştim sadece ekran kartını satıp yenisini taksam daha mı uyguna gelir?

Peki bilgisayarı direkt olarak satsam sistemi belirtmiştim sadece ekran kartını satıp yenisini taksam daha mı uyguna gelir?
Sizin tercihiniz ve kullanım alanlarınıza bağlı olmakla birlikte bence diğer parçalarınız iyi gözüküyor. Ekran kartı dışında diğer parçalarda fahiş fiyat artışları olmadı diye biliyorum. Ben olsam sadece ekran kartı değişikliği yapardım.

Sitemini komple satmak karlı olmaz. Ekran kartını satıp sıfır 1650S'de karlı olmaz tabi ki, deneyimlediğin AMD hatalarından kurtulmuş olursun sadece.

Sitemini komple satmak karlı olmaz. Ekran kartını satıp sıfır 1650S'de karlı olmaz tabii ki, deneyimlediğin AMD hatalarından kurtulmuş olursun sadece.

YouTube'den karşılaştırma videolarına baktım.
Aralarında en fazla 7-8 FPS oluyor.
Ve GTX1650 S çok daha serin çalışıyor kararımı verdim sanırım.
1.5 yıllık dostumdan vazgeçiyorum.

YouTube'den karşılaştırma videolarına baktım.
Aralarında en fazla 7-8 FPS oluyor.
Ve GTX1650 S çok daha serin çalışıyor kararımı verdim sanırım.
1.5 yıllık dostumdan vazgeçiyorum.
İyi hayırlısı olsun. Umarım dilediğin gibi yapabilirsin. 5K'dan aşağı satmamaya çalışmanı tavsiye ederim. AMD RX 580 ile beni de bıktırdı, o sayede mining e başladım :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı