RX 590 sistem düşük FPS veriyor

Leodamar

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhabalar. Sistemim orta sekmente göre belki bir tık iyi olmasına rağmen başta örnek vermem gerekirse Assassin's Creed Odyssey oyununda yüksek ayarlarda aldığım FPS değeri ortalama 45 -50 arasıyken orta ayarlarda yine aynı FPS değerlerini alıyorum. İşlemci ve ekran kartının sıcaklık değerleri 60 65 arası değişmekte şimdi bilgisayar bileşenlerini huzurunuzda paylaşıyorum:

Ekran kartı: Sapphire RX-590 8 GB Nitro+ Special.
Anakart: Gigabyte B450M.
İşlemci: R5 2600.
RAM: 8 GB Corsair DDR4 3000 MHz.
Kasa: Frisby FC 9235G 650W +80.
Monitör: Casper 1440X900 60Hz ( monitör için şimdilik bütçem yok)

Bu konuda yardımcı olabilir misiniz acaba şimdiden herkese teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle herkese merhabalar. Sistemim orta sekmente göre belki bir tık iyi olmasına rağmen başta örnek vermem gerekirse Assassin's Creed Odyssey oyununda yüksek ayarlarda aldığım FPS değeri ortalama 45 -50 arasıyken orta ayarlarda yine aynı FPS değerlerini alıyorum. İşlemci ve ekran kartının sıcaklık değerleri 60 65 arası değişmekte şimdi bilgisayar bileşenlerini huzurunuzda paylaşıyorum:

Ekran kartı: Sapphire RX-590 8 GB Nitro+ Special.
Anakart: Gigabyte B450M.
İşlemci: R5 2600.
RAM: 8 GB Corsair DDR4 3000 MHz.
Kasa: Frisby FC 9235G 650W +80.
Monitör: Casper 1440X900 60Hz ( monitör için şimdilik bütçem yok)

Bu konuda yardımcı olabilir misiniz acaba şimdiden herkese teşekkürler...
Hocam o oyun optimizasyon sorunlu.

Bir sıkıntı göremedim ben.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

yanıtınız için teşekkür ederim değerler ben de de bu şekilde ancak yüksek ve orta ayarlara aldığımda fps değerleri aynı oluyor düşük ayarlarda da aynı değerleri alıyorum...

yanıtınız için teşekkür ederim değerler ben de de bu şekilde ancak yüksek ve orta ayarlara aldığımda fps değerleri aynı oluyor düşük ayarlarda da aynı değerleri alıyorum...
Optimizasyon sorunundan kaynaklanıyor. Bazı ayarları yükseğe bazı ayarları en düşüğe bazı ayarları ortaya çekip deneyin hocam. Ama sisteminizden kaynaklı bir sorun yok.

Hocam Ubisoft optimizasyonu yarım yamalak yapıyor bir kere hiç yapmamışlardı hatırlayalım AC Unity. 2 senede çıkan bir oyunu o kadar platforma çıkarıp optimizasyon yapmak zor işte geç çıkar tamamla öyle yapmıyorlar buglar ve glitchlerden dolayı oyunları bile oynanamıyor. Bu arada AC Unity'de optimizasyonu nasıl çözmüşlerdi biliyor musunuz? Grafikleri downgrade ederek oyunun tek iyi yanı da oydu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı