RX 590 Sistem için 500W PSU Yeterli mi?

adev

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Yeni bir PC toplayacağım ve PSU yeterli mi bilmiyorum. Sistem şu şekilde:
  • R5 2600
  • RX 590 Nitro + 8 GB
  • 16 GB DDR4 3000MHz RAM
  • MSI B450M Pro-M2 Anakart
500W 80Plus bir güç kaynağı yeterli midir?

Çözüm
Sistemde Upgrade e gidecektim yazmaya unutmuşum hocam. Ayrıca benim aktiflik durumum pek yüksek değil sizin böyle çıkışmanızı anlamadım.
Konu açmadan önce bu konu daha önce açılmış mı diye bakmanızı öneririm çıkışım gerçekten kişisel degil, yanlis anlasilma olmasın.
Arkadaşım DADG2 çıktığından beri 50 kere açıldı konu 50 kere de cevaplandı konu açmadan önce girin ve bakın. Sorununda cevabı evet yeterli.

Aşağı yukarı aynı sistemi kullanıyoruz. Yeterli olacaktır.

Hocam yeterli görünüyor lakin tavsiyem 600W 80+ bronze alın kafaniz çok daha rahat etsin.
Ayrıca buradan kendiniz de rahat rahat kontrol edebilirsiniz.
Saygılarımla...

Not: bütçeniz nasıldır bilmiyorum hocam ama buna bakmaya değer gibi geliyor:
Sharkoon SilentStorm

Son düzenleme:
Tam karşılıyor. İleride yükseltme yaparken başınızı ağrıtabilir. 600 veya 650W öneririm.
Örneğin bu:

Hocam, elektrik aksamları biraz değişik işliyor. Şimdi bir forum sitesinde herkes bir şeyler söyler tabi, en güzeli sizin ileride ne yapmayı düşüneceğinizdir. Arkadaşlardan birisi de elektrik tüketimi azalarak devam edecektir diye bir şey söylemiş buna katılmıyorum, işlemci için bu durum böyle ama ekran kartı bambaşka bir dünya, eğer öyle olsaydı RTX serisi GTX serisinden daha az enerji tüketirdi. Sisteme taktığınız RAM bellekler bile bir enerji tüketimi yapar. Bu sebeple size 600W öneririm.
Saygılarımla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…