adev Hectopat Katılım 11 Haziran 2018 Mesajlar 244 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2019 #1 Merhabalar. Yeni bir PC toplayacağım ve PSU yeterli mi bilmiyorum. Sistem şu şekilde: R5 2600 RX 590 Nitro + 8 GB 16 GB DDR4 3000MHz RAM MSI B450M Pro-M2 Anakart 500W 80Plus bir güç kaynağı yeterli midir?
Merhabalar. Yeni bir PC toplayacağım ve PSU yeterli mi bilmiyorum. Sistem şu şekilde: R5 2600 RX 590 Nitro + 8 GB 16 GB DDR4 3000MHz RAM MSI B450M Pro-M2 Anakart 500W 80Plus bir güç kaynağı yeterli midir?
KS KS adev Hectopat Katılım 11 Haziran 2018 Mesajlar 244 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2019 #11 Morphine dedi: Arkadaşım DADG2 çıktığından beri 50 kere açıldı konu 50 kere de cevaplandı konu açmadan önce girin ve bakın. Sorununda cevabı evet yeterli. Genişletmek için tıkla... Sistemde Upgrade e gidecektim yazmaya unutmuşum hocam. Ayrıca benim aktiflik durumum pek yüksek değil sizin böyle çıkışmanızı anlamadım. Artı 0 Eksi
Morphine dedi: Arkadaşım DADG2 çıktığından beri 50 kere açıldı konu 50 kere de cevaplandı konu açmadan önce girin ve bakın. Sorununda cevabı evet yeterli. Genişletmek için tıkla... Sistemde Upgrade e gidecektim yazmaya unutmuşum hocam. Ayrıca benim aktiflik durumum pek yüksek değil sizin böyle çıkışmanızı anlamadım.
Morphine Kilopat Katılım 12 Temmuz 2015 Mesajlar 302 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2019 #12 adev dedi: Sistemde Upgrade e gidecektim yazmaya unutmuşum hocam. Ayrıca benim aktiflik durumum pek yüksek değil sizin böyle çıkışmanızı anlamadım. Genişletmek için tıkla... Konu açmadan önce bu konu daha önce açılmış mı diye bakmanızı öneririm çıkışım gerçekten kişisel degil, yanlis anlasilma olmasın. Artı 0 Eksi
adev dedi: Sistemde Upgrade e gidecektim yazmaya unutmuşum hocam. Ayrıca benim aktiflik durumum pek yüksek değil sizin böyle çıkışmanızı anlamadım. Genişletmek için tıkla... Konu açmadan önce bu konu daha önce açılmış mı diye bakmanızı öneririm çıkışım gerçekten kişisel degil, yanlis anlasilma olmasın.