RX 590 Sistem Toplama

Zorlayınca oluyor açıkçası.
Eki Görüntüle 354892
Kasa ve güç kaynağından kıstım biraz.60-70 TL fazla verilip Asus B450 TUF alınırsa tadından yenmez bu sistem.
60-70 TL'lik farka değer mi? Ayrıca hangi siteden topladınız bu sistemi? F/P olarak iyi duruyor, benim donanım hakkında pek bilgim olmadığı için yorumlayamıyorum. Herhangi bir sorun yaşar mıyım sizce?

Sinerji üzerinden topladım. Ekran kartını hepsiburada üzerinden alırsan daha iyi fiyata gelebilir. 120 TL kadar.
Asus B450 Tuf Plus Gaming 2133mhz-3200mhz(OC) AM4 ATX Anakart
Asus Tuf aradaki farka değer bence ATX boyutunda birde. 6000 TL lik böyle bir sistem alıpta kolay koaly bir sorun yaşamazsın. Güncel oyunların hepsini FHD 1080p de gayet akıcı bir şekilde oynarsın.

Kafama göre bir sistem topladım ama maliyetli oldu yine. :) Açıkçası ne istediğime karar veremedim. "Bilgisayar alıyorsam bir kere alayım ama her şey düzgün olsun" kafasındayım, sonradan ekleme yapmak istemiyorum, beni baya seneler idare etsin istiyorum. E böyle de maliyet artıyor, bu sefer de "kıssam mı bir yerlerden" diyorum. Anlayacağınız, kararsızım. Yardımınıza ihtiyacım var.

Nasıl sizce, iş yapar mı? Parçalar birbirine uyumlu mu? "Şunu yükselt", "şunu kıs", "şu parça kötü", "şunun yerine şu daha iyi olur" diyerekten yardımcı olursanız sevinirim.
20181227_134215-1.jpeg

Kafama göre bir sistem topladım ama maliyetli oldu yine. :) Açıkçası ne istediğime karar veremedim. "Bilgisayar alıyorsam bir kere alayım ama her şey düzgün olsun" kafasındayım, sonradan ekleme yapmak istemiyorum, beni baya seneler idare etsin istiyorum. E böyle de maliyet artıyor, bu sefer de "kıssam mı bir yerlerden" diyorum. Anlayacağınız, kararsızım. Yardımınıza ihtiyacım var.

Nasıl sizce, iş yapar mı? Parçalar birbirine uyumlu mu? "Şunu yükselt", "şunu kıs", "şu parça kötü", "şunun yerine şu daha iyi olur" diyerekten yardımcı olursanız sevinirim.Eki Görüntüle 354968
Toplama RX590 2.png
O sisteme göre bu dizdiğim daha sağlıklı ve uzun ömürlü olur.

Bu sistem aklıma yattı gibi, beğendim. Diğer arkadaşların da bu sistem hakkındaki yorumunu almak isterim.

Bu arada anakart için o fiyat değer mi? B450 almayı düşünüyordum da, aralarında önemli bir fark var mı?
Anakart yanlışlık olmuş microatx benim attığım seninkinden daha küçük bir anakart. Anakart modeli ideal uyumlu. Ben genelde Gigabyte marka Anakart kullandığımdan Asus hakkında pek bilgim yok. Şuana kadar Gigabyte Anakart modellerinde hiçbir sıkıntı yaşamadım marka olarak onu önerebilirim.

Anakart yanlışlık olmuş microatx benim attığım seninkinden daha küçük bir anakart. Anakart modeli ideal uyumlu. Ben genelde Gigabyte marka Anakart kullandığımdan Asus hakkında pek bilgim yok. Şuana kadar Gigabyte Anakart modellerinde hiçbir sıkıntı yaşamadım marka olarak onu önerebilirim.
Peki hocam bu b450, b350, b370 falan var ve fiyatları birbirine çok yakın. Hangisini neden seçmemiz gerekiyor?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı