Bilgisayarımı toplayalı 1 hafta oldu, ekran kartıma yük bindiğinde Coil Whine oluyor sorun ekran kartımı güç kaynağımı çözemedim. Bunu nasıl anlarım yardımcı olur musunuz?
Sistem özellikleri.
R5 3600.
XFC RX 590 8 GB.
Vulcan-Z 16 GB RAM.
650+80 Plus güç kaynağı.
Yük bindiğinde ses oluyor normalde sessiz sakin çalışıyor, garantiye vermek istemiyorum en az 15 günümü yerler, bazı videolarda bobin arasına mıktanıs, silikon falan koyuyorlar var mı böyle çözümler. Siz nasıl hallettiniz proplemi.
Yük bindiğinde ses oluyor normalde sessiz sakin çalışıyor, garantiye vermek istemiyorum en az 15 günümü yerler. Bazı videolarda bobin arasına mıknatıs, silikon falan koyuyorlar var mı böyle çözümler? Siz nasıl hallettiniz problemi?
Halletmedim, sakın halletmeye çalışmayın. Sorun çok yüksek ihtimal ekran kartında. Sinir bozucu bir ses dışında kesinlikle hiçbir donanımsal zararı yoktur. Bulaşmayın, kurcalamayın. Bozarsınız.
Halletmedim, sakın halletmeye çalışmayın. Sorun çok yüksek ihtimal ekran kartında. Sinir bozucu bir ses dışında kesinlikle hiçbir donanımsal zararı yoktur. Bulaşmayın, kurcalamayın. Bozarsınız.
Büyük ihtimal ile öyle olacak ama ürünü ben sıfır 2.el olarak aldım faturası vs. var proplem olmaz değil mi garnatide, ince hesaptan almıştı arkadaş çünkü