Sağlık yüzdelerinde ani düşüş ve vaat ettiği hızı verememe gibi sıkıntıları var diye biliyorum Toshiba SSD disklerin. İnternette de vardı bu tarz konular.
Dört RAM slotu için 160 TL değer mi sizce? 16 GB RAM fazlasıyla yetiyorken hem de. Zaten 16 GB RAM'in yetmediği zamanlar gelince RX 590 da yetmeyecek. Yani bir numarası yok B450m-A için 160 TL vermenin. Normalde fiyat farkı bu kadar fazla değil ama hazır sistem yükseltmesi olduğu için İtopya fiyat farkını fazla yapmış.
Dört RAM slotu için 160 TL değer mi sizce? 16 GB RAM fazlasıyla yetiyorken hem de. Zaten 16 GB RAM'in yetmediği zamanlar gelince RX 590 da yetmeyecek. Yani bir numarası yok B450m-A için 160 TL vermenin. Normalde fiyat farkı bu kadar fazla değil ama hazır sistem yükseltmesi olduğu için İtopya fiyat farkını fazla yapmış.
Ben B450M-A anakartı kullanıyorum ve en son baktığımda (ki 10 dakika olmadı bakalı) arasında 50 TL fark vardı. Siz nereden bakıyorsanız link atabilir misiniz?
Kulaklık almıştım, kutusunun yıpranmış olması haricinde bir sıkıntısı yoktu. Bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Yalnız bu fiyat bir ay sonra kalır mı orası muamma.
Evet fiyatların kalıp kalmaması artık şansıma olacak. En fazla 5000 TL civarında olur gibime geliyor. Umarım yanılmam ve geç almak zorunda kaldığıma pişman olmam.
Ben B450M-A anakartı kullanıyorum ve en son baktığımda (ki 10 dakika olmadı bakalı) arasında 50 TL fark vardı. Siz nereden bakıyorsanız link atabilir misiniz?
İtopya gibi sitelerde bu gibi durumlar olabiliyor. Ben sistemimi Amazon'dan almıştım. En son fiyatlara ise Hepsiburada üzerinden bakmıştım. Ama şunu söyleyeyim B450M-A almanız sizin yararınıza olacaktır. Ama illa ben bunu alacağım diyorsanız siz bilirsiniz. Bu arada aynı sistemi farklı sitelerde de toplayıp fiyatları karşılaştırıp ona göre almanızı öneririm.
İtopya gibi sitelerde bu gibi durumlar olabiliyor. Ben sistemimi amazondan almıştım. En son fiyatlara ise Hepsiburada üzerinden bakmıştım. Ama şunu söyleyeyim B450M-A almanız sizin yararınıza olacaktır.Ama illa ben bunu alacağım diyorsanız siz bilirsiniz. Bu arada aynı sistemi farklı sitelerde de toplayıp fiyatları karşılaştırıp ona göre almanızı öneririm.
Sinerji ve Teknobiyotik te aynı şekilde topladım. Olmayan ürünlerin benzer fiyat aynı performansta ki mudaillerini ekledim. En ucuz fiyat İtopya sitesinde oluyor.
B450M-A yada K modelini almaya sistemi alacağım son gün elimdeki fiyata göre karar vermem daha mantıklı olur sanırsam.
Sinerji ve Teknobiyotik te aynı şekilde topladım. Olmayan ürünlerin benzer fiyat aynı performansta ki mudaillerini ekledim. En ucuz fiyat İtopya sitesinde oluyor.
B450M-A yada K modelini almaya sistemi alacağım son gün elimdeki fiyata göre karar vermem daha mantıklı olur sanırsam.
Amazon, Hepsiburada gibi sitelere baktınız mı peki? Ve ayrıca her parçayı tek bir yerden almak zorunda da değilsiniz. Parçaları farklı yerden alarak daha da ucuza getirebilirsiniz. Haberiniz olsun.
Amazon, Hepsiburada gibi sitelere baktınız mı peki? Ve ayrıca her parçayı tek bir yerden almak zorunda da değilsiniz. Parçaları farklı yerden alarak daha da ucuza getirebilirsiniz. Haberiniz olsun.
Hayır oralara bakmadım. Parça parça bir miktar daha uyguna geliyor evet. Ama hazır olarak bana gelmesini istiyorum sistemin. En azından ilk toplama bilgisayar alışımda hazır olarak gelsin. Her ne kadar videoları izleyerek kendimiz toplayabiliyor olsakta hata payı yüksek. @Sucrofe@Murtaza Ali SARITÜRK Ya rahatsız ediyorum ama sormasam içim içimi yerdi bu soruyu RTX 2060 alıp fazladan 800-900 TL vermeye değer mi sizce? Alma ihtimalim çok düşük RTX 2060 ı alacağımdan değilde oldu da elime fazladan bi miktar para geçti. Bunu yapmam bana yarar sağlar mı ? Az para değil çünkü RTX 2060 lar. Merak ettim kusura bakmayın