Size temin ederim B450M-A ile K arasındaki farka fazlasıyla değer. Özellikle ilerisi için. Örneğin RAM yuva sayısı gibi.Anakartı B450m-K yapın, aradaki fiyat farkına değmez.
Windows'u kendiniz de kurabilirsiniz, zor değil.
SSD diski Adata Su650 yapın, Toshiba sıkıntılı.
Sabit diski WD yapın, daha iyidir.
Ben B450M-A anakartı kullanıyorum ve en son baktığımda (ki 10 dakika olmadı bakalı) arasında 50 TL fark vardı. Siz nereden bakıyorsanız link atabilir misiniz?Dört RAM slotu için 160 TL değer mi sizce? 16 GB RAM fazlasıyla yetiyorken hem de. Zaten 16 GB RAM'in yetmediği zamanlar gelince RX 590 da yetmeyecek. Yani bir numarası yok B450m-A için 160 TL vermenin. Normalde fiyat farkı bu kadar fazla değil ama hazır sistem yükseltmesi olduğu için İtopya fiyat farkını fazla yapmış.
Evet fiyatların kalıp kalmaması artık şansıma olacak. En fazla 5000 TL civarında olur gibime geliyor. Umarım yanılmam ve geç almak zorunda kaldığıma pişman olmam.Kulaklık almıştım, kutusunun yıpranmış olması haricinde bir sıkıntısı yoktu. Bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Yalnız bu fiyat bir ay sonra kalır mı orası muamma.
Ben B450M-A anakartı kullanıyorum ve en son baktığımda (ki 10 dakika olmadı bakalı) arasında 50 TL fark vardı. Siz nereden bakıyorsanız link atabilir misiniz?
İtopya gibi sitelerde bu gibi durumlar olabiliyor. Ben sistemimi Amazon'dan almıştım. En son fiyatlara ise Hepsiburada üzerinden bakmıştım. Ama şunu söyleyeyim B450M-A almanız sizin yararınıza olacaktır. Ama illa ben bunu alacağım diyorsanız siz bilirsiniz. Bu arada aynı sistemi farklı sitelerde de toplayıp fiyatları karşılaştırıp ona göre almanızı öneririm.DA-G2/AMD Ryzen 5 1600/Asus EXPEDITION RX570 OC 4GB/8GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA
DA-G2/AMD Ryzen 5 1600/Asus EXPEDITION RX570 OC 4GB/8GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile DA-G2 ITOPYA'da.www.itopya.com
Sinerji ve Teknobiyotik te aynı şekilde topladım. Olmayan ürünlerin benzer fiyat aynı performansta ki mudaillerini ekledim. En ucuz fiyat İtopya sitesinde oluyor.İtopya gibi sitelerde bu gibi durumlar olabiliyor. Ben sistemimi amazondan almıştım. En son fiyatlara ise Hepsiburada üzerinden bakmıştım. Ama şunu söyleyeyim B450M-A almanız sizin yararınıza olacaktır.Ama illa ben bunu alacağım diyorsanız siz bilirsiniz. Bu arada aynı sistemi farklı sitelerde de toplayıp fiyatları karşılaştırıp ona göre almanızı öneririm.
Amazon, Hepsiburada gibi sitelere baktınız mı peki? Ve ayrıca her parçayı tek bir yerden almak zorunda da değilsiniz. Parçaları farklı yerden alarak daha da ucuza getirebilirsiniz. Haberiniz olsun.Sinerji ve Teknobiyotik te aynı şekilde topladım. Olmayan ürünlerin benzer fiyat aynı performansta ki mudaillerini ekledim. En ucuz fiyat İtopya sitesinde oluyor.
B450M-A yada K modelini almaya sistemi alacağım son gün elimdeki fiyata göre karar vermem daha mantıklı olur sanırsam.
Hayır oralara bakmadım. Parça parça bir miktar daha uyguna geliyor evet. Ama hazır olarak bana gelmesini istiyorum sistemin. En azından ilk toplama bilgisayar alışımda hazır olarak gelsin. Her ne kadar videoları izleyerek kendimiz toplayabiliyor olsakta hata payı yüksek.Amazon, Hepsiburada gibi sitelere baktınız mı peki? Ve ayrıca her parçayı tek bir yerden almak zorunda da değilsiniz. Parçaları farklı yerden alarak daha da ucuza getirebilirsiniz. Haberiniz olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.