RX 590 ve R5 2600X sistem oyundan atıyor

Arda Tamturk

Hectopat
Merhabalar öncelikle sisemim RX590 R5 2600X 16 GB 3000MHz RAM'ler 8x2 512 GB James Donkey M.2 SSD 550 Watt Power Supply kullanıyorum. Sorunum şu ki ben oyun oynarken mesela BF oyunlarında bir tanesi Steam PUBG Bannerlord GTA 5 vb oyunlarda ekran bir anda donuyor. Önceden olmuyordu ve ilk olmaya başladığı zamanlar reset atmadan düzelmiyordu ama bugün donduğunda biraz bekledim ve beni masaüstüne attı. İncehesap'tan almış olduğum bilgisayarı garantiye yolladım ve gerekli testleri yapıp geri yolladılar. Onlarda sorun oluşmamış ama bende hala devam ediyor. Nasıl düzeltebileceğimi bilen varsa lütfen yazsın. 9. sınıfa geçtim, LGS hediyesi olarak alınmıştı, 4 ay önce aldık ilk 1 ay sorun yoktu ama 2. aydan itibaren bu sorun oluştu yazın bir oyun oynayamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tarz konularda tam olarak cevap verebilmem mümkün değil , sıcaklık değerleri ne alemde oyunlarda msi afterburner ile bir resim atarsanız iyi olur . Eğer oyunları 4K televizyon veya monitörde açmaya çalışırsanız genelde 4K çözünürlükte başlıyor ve sistem kaldıramayıp ana menüye atıyor . Kullandığınız ekranın çözünürlüğü nedir ?

Bu tarz konularda tam olarak cevap verebilmem mümkün değil , sıcaklık değerleri ne alemde oyunlarda msi afterburner ile bir resim atarsanız iyi olur . Eğer oyunları 4K televizyon veya monitörde açmaya çalışırsanız genelde 4K çözünürlükte başlıyor ve sistem kaldıramayıp ana menüye atıyor . Kullandığınız ekranın çözünürlüğü nedir ?
1920x1080 ve her oyunda ypıyor belirli oyuna özgü değil sıcaklık değerleri kilitlenmeden önce gpu 82 93 cpu 70 71 arasında

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı