GTA gibi oyunlarda daha belirgin olur. Valorant gene hafif bir oyun doğrusu.Kullanım pek değişmedi valorantta yine hemen hemen aynı kullanıyor gpuyu.
GTA gibi oyunlarda daha belirgin olur. Valorant gene hafif bir oyun doğrusu.
Grafikler?Last of Us part 1 de denedim 100e yakın CPU oluyor GPU ise 50 oluyor.
Grafikler?
Grafikleri dahada arttırın. RX 590'i %100'e yakınlaştıracak mı acaba? Birşey değimezse kapatıp açın. İnternette de baktığım zaman millet RTX 2060/2060S filan kullanıyorlar ve CPU gene %100 olsa da GPU %80 üstü.GPU etkileyen şeyleri yüksek yaptım CPU etkileyenleri düşük ve 1080p de oyun FPS 45-60 arası.
Grafikleri daha da arttırın. RX 590'i %100'e yakınlaştıracak mı acaba? Bir şey değimezse kapatıp açın. İnternette de baktığım zaman millet RTX 2060/2060S filan kullanıyorlar ve CPU gene %100 olsa da GPU %80 üstü.
AMD için o FSR diye geçiyor. İşlemciye yük bindiriyor ayrıca o ayar.Oyunun hazır ayarlarından Ultra yaptım ve böyle şu an. 100e de çıkıyor. Ekran kartı 67ye çıkıyor AMD'nin DLSS super resulation diye bir şeyi varmış onu açtım.
Hocam buyrun,AMD için o FSR diye geçiyor. İşlemciye yük bindiriyor ayrıca o ayar.
Sizin ekran kartınında soğutmasında bir problem var doğrusu. %50-60 gibi değerlerde bu kadar çok ısınması ve RPM açması da çok doğal değil. %100'de filan açması lazım okadar. Bir gün Furmark ile test edin derim.
İşlemci tıkanmış olsa bile iyi duruyor.
Kartın modeli nedir?Hocam buyrun, Eki Görüntüle 2596748
Gigabyte RX 590 8 gbKartın modeli nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.