Bioflor Centipat Katılım 15 Aralık 2019 Mesajlar 17 19 Ağustos 2020 #1 AMD Ryzen 5 2600. MSI RX 590. ASUS Gaming A320M. Crucial 8 GB RAM. YouTube videolarında bu şekilde oluyor kısa süreliğine, sonra normale dönüyor. Sebebi nedir?
AMD Ryzen 5 2600. MSI RX 590. ASUS Gaming A320M. Crucial 8 GB RAM. YouTube videolarında bu şekilde oluyor kısa süreliğine, sonra normale dönüyor. Sebebi nedir?
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 19 Ağustos 2020 #2 DDU programı ile güvenli modda ekran kartı sürücüsünü silip tekrardan güncel sürümü kurmayı deneyebilirsiniz. Farklı bir monitör ile deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
DDU programı ile güvenli modda ekran kartı sürücüsünü silip tekrardan güncel sürümü kurmayı deneyebilirsiniz. Farklı bir monitör ile deneyebilirsiniz.
KS KS Bioflor Centipat Katılım 15 Aralık 2019 Mesajlar 17 19 Ağustos 2020 #3 Caner Uncu dedi: DDU programı ile güvenli modda ekran kartı sürücüsünü silip tekrardan güncel sürümü kurmayı deneyebilirsiniz. Farklı bir monitör ile deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim şimdi başka bir tarayıcı indirdim onunla denedim böyle bir sorun olmadı chorome ile alakalı olabilirmi Artı 0 Eksi
Caner Uncu dedi: DDU programı ile güvenli modda ekran kartı sürücüsünü silip tekrardan güncel sürümü kurmayı deneyebilirsiniz. Farklı bir monitör ile deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim şimdi başka bir tarayıcı indirdim onunla denedim böyle bir sorun olmadı chorome ile alakalı olabilirmi
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 19 Ağustos 2020 #4 Olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS Bioflor Centipat Katılım 15 Aralık 2019 Mesajlar 17 19 Ağustos 2020 #5 Caner Uncu dedi: Olabilir. Genişletmek için tıkla... Peki ekran kartı arızaları bu şekilde bir hata verir mi yeni çünkü garantiye gönderebilirim Artı 0 Eksi
Caner Uncu dedi: Olabilir. Genişletmek için tıkla... Peki ekran kartı arızaları bu şekilde bir hata verir mi yeni çünkü garantiye gönderebilirim
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 19 Ağustos 2020 #6 Zaten RX serisi çok arıza veren bir seri ama direkt ekran kartın bozuk diyemem buradan. Artı 0 Eksi
KS KS Bioflor Centipat Katılım 15 Aralık 2019 Mesajlar 17 19 Ağustos 2020 #7 Caner Uncu dedi: Zaten RX serisi çok arıza veren bir seri ama direkt ekran kartın bozuk diyemem buradan. Genişletmek için tıkla... Mesajı takip ettim efendim teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Caner Uncu dedi: Zaten RX serisi çok arıza veren bir seri ama direkt ekran kartın bozuk diyemem buradan. Genişletmek için tıkla... Mesajı takip ettim efendim teşekkür ederim.
Kalradyalı Fındık Kurdu Decipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 2.438 Makaleler 2 Çözümler 7 19 Ağustos 2020 #8 Sanırım Chrome'dan kaynaklı bende de aynı sorun var, 20.4.2 sürümünü kullanıyorum daha önceden 20.8.1'de de oluyordu. Artı 0 Eksi
Sanırım Chrome'dan kaynaklı bende de aynı sorun var, 20.4.2 sürümünü kullanıyorum daha önceden 20.8.1'de de oluyordu.
Marla Singer Gigapat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 8.226 Çözümler 28 19 Ağustos 2020 #9 Tarayıcının donanım hızlandırmasını kapatıp dener misin? Artı 0 Eksi
KS KS Bioflor Centipat Katılım 15 Aralık 2019 Mesajlar 17 19 Ağustos 2020 #10 Marla Singer dedi: Tarayıcının donanım hızlandırmasını kapatıp dener misin? Genişletmek için tıkla... Evet oldu şuan bir sıkıntı yok teşekkür ederim Kalradyalı Fındık Kurdu dedi: Sanırım Chrome'dan kaynaklı bende de aynı sorun var, 20.4.2 sürümünü kullanıyorum daha önceden 20.8.1'de de oluyordu. Genişletmek için tıkla... evet başka bir tarayıcıda yapmıyor Artı 0 Eksi
Marla Singer dedi: Tarayıcının donanım hızlandırmasını kapatıp dener misin? Genişletmek için tıkla... Evet oldu şuan bir sıkıntı yok teşekkür ederim Kalradyalı Fındık Kurdu dedi: Sanırım Chrome'dan kaynaklı bende de aynı sorun var, 20.4.2 sürümünü kullanıyorum daha önceden 20.8.1'de de oluyordu. Genişletmek için tıkla... evet başka bir tarayıcıda yapmıyor