Hocam ilk ilanın linkini göremiyorum ama ekran kartı açısından RX 590 tam f/p ürünü. 2. sistem de fiyatına göre çok iyi. Birkaç yükseltme ile efsane olur.
Hocam ilk ilanın linkini göremiyorum ama ekran kartı açısından RX 590 tam F/P ürünü. 2. sistem de fiyatına göre çok iyi. Birkaç yükseltme ile efsane olur.
Ilk sistemde klavye ve fare eklenince fiyat ikinci sistemi geciyor. Ayrica 1 TB HDD + 240 SSD verilmis. Ikinci sistemde 480 SSD var. Ikisi arasinda kalsam ikinciyi secerdim.
Hem MB520 hemde sapphire rx590 kullanıyorum dediğiniz sorunlar ile karşılaşmadım. Fanlar işlemci sıcaklığına göre çalışıyor eğer otomatikte bırakırsanız tabii ki işlemci ısınınca onlarda hızlı dönmeye başlıyor. Sapphire ise 75 dereceye kadar fanları neredeyse %50 altında çalıştırıyor. 75 dereceden sonra hızlandırıyor. Siz daha az ısınsın isterseniz elle fan devirlerini değiştirip sıcaklığı düşürebilirsiniz ki ben denemesini yaptın tam yük altında %70 fan ile 65 dereceyi geçmedi.
Hem MB520 hemde sapphire rx590 kullanıyorum dediğiniz sorunlar ile karşılaşmadım. Fanlar işlemci sıcaklığına göre çalışıyor eğer otomatikte bırakırsanız tabii ki işlemci ısınınca onlarda hızlı dönmeye başlıyor. Sapphire ise 75 dereceye kadar fanları neredeyse %50 altında çalıştırıyor. 75 dereceden sonra hızlandırıyor. Siz daha az ısınsın isterseniz elle fan devirlerini değiştirip sıcaklığı düşürebilirsiniz ki ben denemesini yaptın tam yük altında %70 fan ile 65 dereceyi geçmedi.
Teknoloji şans işidir sende olmayan sorunlar onda olabilir. Ben forumdaki kullanıcıların sorunlarına göre yazıyorum.Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.
Bütçeniz varsa daha iyilerini önerebilirim. Birde Uber kasanızı Corsair Carbide Spec Delta ve PSU(Güç Kaynağını) Corsair VS550 ile değiştirirseniz hem daha bilindik marka olacak hemde hava sirkülasyonu daha iyi olan bir kasa alacaksınız.
Teknoloji şans işidir sende olmayan sorunlar onda olabilir. Ben forumdaki kullanıcıların sorunlarına göre yazıyorum.Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.
Aynen 10000 TL ile 2080 ti alırsın coil whine çıkar. Sadece bu tip sorunlar kronik bir sorunmuş gibi söyleniyor ve son kullanıcının aklı çok karışıyor.