RX 590 vs GTX 1660 Ti

EienCure

Decapat
Herkese iyi forumlar. Aklımda kalan bir konu hakkında güvendiğim Technopat kullanıcılarına danışmak istedim. RX 590 ülkemizde 1600+ ₺ civarlarında geziyor ve garanti vs. var. Amazon'da GTX 1660 Ti vergilerle birlikte 337 dolar yani 1850 ₺ civarında geziyor fakat ben Amazon garanti olayını anlamadım. Hangisi daha mantıklı? Amazon'dan alsam daha mı iyi olur? Fazladan 200 ₺'ye Amazon'dan almaya değer mi?

GTX 1660 Ti: Amazon.com: MSI Gaming GeForce GTX 1660 Ti 192-bit HDMI/DP 6GB GDRR6 HDCP Support DirectX 12 Dual Fan VR Ready OC Graphics Card (GTX 1660 TI Ventus XS 6G OC): Computers & Accessories

RX 590:

Türkiye'de 1750₺'ye bulunabiliyor. Ses ve sıcaklık konusunda boyutuna göre iyi iş çıkarıyor. GTX 1660 Ti ile GTX 1660 ararsında TDP farkı olmadığı için testeki GTX 1660 ile hemen hemen aynı değerleri alır.

Herkese iyi forumlar. Aklımda kalan bir konu hakkında güvendiğim Technopat kullanıcılarına danışmak istedim. RX 590 ülkemizde 1600+ ₺ civarlarında geziyor ve garanti vs. var. Amazon'da GTX 1660 Ti vergilerle birlikte 337 dolar yani 1850 ₺ civarında geziyor fakat ben Amazon garanti olayını anlamadım. Hangisi daha mantıklı? Amazon'dan alsam daha mı iyi olur? Fazladan 200 ₺'ye Amazon'dan almaya değer mi?

GTX 1660 Ti: Amazon.com: MSI Gaming GeForce GTX 1660 Ti 192-bit HDMI/DP 6GB GDRR6 HDCP Support DirectX 12 Dual Fan VR Ready OC Graphics Card (GTX 1660 TI Ventus XS 6G OC): Computers & Accessories

RX 590:
GeForce Experiance'in mükemmel optimizasyonu sayesinde artık herkese tavsiye ederim GTX 1660 ti. Radeon tarafında çözünürlüğü aşırı yükseltip monitöre ölçekleme var mı bilmiyorum. Borderlands 2 oynarken daha zevkli geliyor bu seçenek sayesinde.

Tüm cevaplar için teşekkürler. Anlamadığım nokta garanti olayı. 1 sene sonra sorun çık Türkiye'de garantiye yollayabilirim fakat Amazon'da ne yapayım ? Türkiye'de 1500 küsüre Nanokatolog'da Gigabyte Gtx 1660 OC buldum. Ne yapayım ? Tek korkum garanti. Lütfen garanti hakkında bilgi verin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı