RX 590 vs GTX 1660

189454

Kilopat
Merhaba arkadaşlar, bir sistem toplamayı düşünüyorum. Ama ekran kartı olarak sizce MSI Armor RX 590 OC mi yoksa MSI Armor GTX 1660 OC mi alayım? Gpu ham işlem gücü olarak AMD 7.21 TFLOPs, Nvidia ise 5.2 TFLOPs güce sahip. Sizce hangisini alayım? İşlemci olarak AMD Ryzen 5 2600 düşünüyorum. Oynayacağım oyunlar Euro Truck Simulatör 2 ve Rocket League. Bu arada AMD fazladan 2 GB VRAM ile öne geçiyor. Bir tek frekansları düşük, siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Bu arada iki modelinde soğutması nasıl AMD tarafında eski Armor soğutması, Nvidia tarafında yeni Armor soğutması var. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Edit: RX 590'da en yüksek frekans hızına sahip olan MSI modeli bu arada. Sapphire ile arasında 5Mhz var.

İkisi arasından GTX 1660'ı öneririm. Eğer RX 590 Nitro ile GTX 1660 Armor kıyaslaması olsaydı fiyatı daha uygun olanı tercih edin derdim ancak bu kıyaslamada GTX 1660 ağır basıyor. Armor modeli soğutma konusunda AMD ekran kartlarında pek başarılı değil.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı